SAMSKI

George Clooney zlomil srce tudi lepi Elisabetti

Objavljeno 28. junij 2011 21.38 | Posodobljeno 28. junij 2011 23.30 | Piše: T. P.

Zapeljivec je po dveh letih spet samski; ga je v beg pognala igralkina vera v zakon?

Upanje umre zadnje in rjavolasa lepotica, utelešenje moških erotičnih sanj, je do nedavnega verjela, da lahko prava ljubezen odklene močno varovano srce še tako zakrknjenega samca. A zdaj se je njena vera v posebno ljubezen, ki jo je minuli dve leti povezovala s srčnim izbrancem, razblinila, sanje o zaročnem prstanu in beli poroki pa so le še odmev oddaljenih in nemogočih želja. Vsaj z najbolj zapriseženim samcem Hollywooda, Georgeem Clooneyem (50), ki ji je ukradel srce. »Nisva več skupaj. Težko nama je, a to je najina zelo osebna zadeva, zato upava, da lahko spoštujete najino zasebnost,« je sporočila Elisabetta Canalis (30).

Za trenutek se je že zdelo, da ji bo uspelo tam, kjer je spodletelo vsem drugim. Pripraviti očarljivega zvezdnika, ki za sabo pušča le strta srca in reko ženskih solza, da prelomi svojo zaprisego in jo ob zvokih poročne koračnice pričaka pri oltarju. Žal pa je lepotička italijanskih korenin prekršila sveto pravilo – če si nečesa resnično želiš, molči. In očitno je z drzno izjavo pred zgolj nekaj tedni, da bo prišel tudi njen poročni dan, nad zvezo priklicala prekletstvo. »Zdaj sem res srečna, saj se zaradi Georgea moja pravljica nadaljuje in trenutno ne potrebujem uradne potrditve najine ljubezni. A kdo ve, kaj bo prinesel čas. Vem le, da ne bi mogla biti z nekom, ki bi nenehno ponavljal, da me noče za ženo ali mater svojih otrok. Zdaj ali pozneje. Z vsem srcem namreč verjamem v zakon in prepričana sem, da bo nastopil tudi moj čas,« je dejala Elisabetta in z enim zamahom uničila upe tisočev drugih žensk. Ti pa so zdaj v luči njune ločitve znova oživeli. »Ko je pogovor nanesel na njen intervju in poroko, George nenadoma ni hotel slišati niti besede več. Ozračje je postalo napeto, vnel se je spor, poln grdih besed, dokler ni Elisabetta oddivjala iz hiše,« je o njunem zadnjem skupnem večeru v igralčevi hiši pri italijanskem jezeru Como povedal neki vir.

Nobena skrivnost ni, da se postavni igralec boji zakona kot hudič križa. In morda je prav Elisabettina vera v zakon premaknila tehtnico, zaradi katere se je zapeljivec pognal v beg. Seksi igralka si je namreč želela pravljice in princa, George pa si je želel le, da bi stvari med njima ostale nespremenjene. Torej brez pretiranih obveznosti, ki si jih človek naloži s poročnimi zaobljubami. »Poskusil sem zakonsko življenje, pa se ni obneslo. Strah me je, da bi se izkazal za zelo slabega moža, nikomur – ne sebi ne komu drugemu – pa ne privoščim bolečine, ki bi spremljala to odkritje. Če bi bil v koži mojega dekleta, si ne bi stal dolgo ob strani,« je dejal lomilec ženskih src, ki je svojemu seznamu zdaj dodal še novo.

Deli s prijatelji