SKRIVNOST

FOTO: Ronaldova zaobljuba: Tega ne bom nikoli razkril

Objavljeno 07. november 2015 11.44 | Posodobljeno 07. november 2015 11.55 | Piše: T. L.

Sin ne bo nikoli izvedel, kdo je njegova mama.

Cristiano Ronaldo (30) je eden najslavnejših ljudi na svetu, svoje zasebno življenje pa skrbno varuje pred očmi medijev. V novem dokumentarcu je sicer vendarle rahlo odprl vrata v svoj intimni svet, v katerem veliko časa namenja sinu. 

Ronaldo je oče dečka, prav tako Cristiana (5), identiteta matere otroka pa ostaja strogo varovana skrivnost, ki je nogometaš ne namerava nikoli razkriti. Ronaldo pravi, da ljudje ugibajo, s katerimi ženskami je bil skupaj ali govorijo, da mu je otroka rodila nadomestna mati, sam pa pravi, da nikoli nikomur ni razkril imena matere in da tega tudi ne bo nikoli storil. Meni, da njegovemu sinu prav nič ne manjka. Zanj skrbi sam skupaj s svojo materjo Dolores. Ronaldo je prepričan, da deček mame sploh ne potrebuje.

»Ko bo odrasel, mu bom povedal, kaj sem naredil, kako sem se počutil, kaj vse sem razmišljal. Nekateri otroci nikoli ne spoznajo svojih staršev, ne mame ne očeta. Če imaš očeta, je to povsem dovolj,« je prepričan. Nogometaš nikoli ni spoznal svojega očeta, ki naj bi bil alkoholik, njegova mati pa odkrito priznava, da je razmišljala o splavu, vendar je danes srečna, da se zanj ni odločila. 

Sicer pa na instagramu Ronaldo rad objavlja fotografije druženja s sinom. In zdi se, da se oče in sin zelo zabavata ...

Deli s prijatelji