VROČE

FOTO: Pozabite seksi zapornika, tu je seksi policist

Objavljeno 12. julij 2014 17.26 | Posodobljeno 12. julij 2014 17.20 | Piše: T. L.

Nova spletna senzacija je 36-letni policist Chris, ki sam sploh nima profila na facebooku, vsak dan pa ima več oboževalcev.

Chris v akciji, tokrat doma.

Ženske je nedavno povsem obnorel 30-letni kriminalec Jeremy Meeks, zdaj pa je na pohodu že novi junak: tokrat gre za izklesanega policista, 36-letnega Chrisa Kohrsa iz ameriškega San Francisca, ki je v treh tednih na facebooku zbral že več kot 30.000 oboževalcev. Prepričani smo, da bo po naši objavi dobil še kakšnega več ...

Za Chrisa, ki ga kličejo kar 'vroči policist iz Castra' (četrt v San Franciscu), kjer skrbi za varnost prebivalcev, pravijo, da ima angelski obraz in bombastično telo. Menda ga vsakodnevno zaustavljajo na ulicah mesta, številni pa se želijo z njim fotografirati in se dotakniti jeklenih mišic. Doslej je celo dobil nekaj ponudb, da bi se pojavil na filmskem platnu, povabljen je bil že v nekaj odmevnejših televizijskih oddaj, pojavil pa se je tudi na naslovnicah revij.

Sploh ni vedel, kaj je sprožil

Dovolj je bila ena objava fotografije Chrisa med delom na osebnem facebooku pisatelja iz četrti Castro in ogenj se je vnel ... Virilni Chris, ki sicer nima svojega profila na facebooku, je kar čez noč postal viralen, torej spletno zaželen in gledan, njegove fotografije pa so (po medmrežju) prepotovale svet. In ker Chris ni facebookovec, sploh ni vedel, kaj je sprožil s svojo pojavo – do dne, ko je prišel na policijsko postajo in so bile stene polepljenje z njegovimi fotografijami.

Chris, sicer veteran ameriške vojske, pa je tudi junak: rešil je denimo žensko, ki je bila žrtev roparja in je z golimi rokami ukrotil in pridržal nepridiprava.

Deli s prijatelji