KONEC JE

FOTO: Oboževalke v šoku, lepotca so vrgli iz serije

Objavljeno 13. december 2017 19.41 | Posodobljeno 13. december 2017 19.42 | Piše: A. K.

Ivan Herceg nič več ne bo razveseljeval gledalk nadaljevanke Čista ljubav.

Ivan Herceg govoric ne želi komentirati.

Ustvarjalci hrvaške nadaljevanke Čista ljubav so prekinili sodelovanje z Ivanom Hercegom (36), kar je razjezilo in užalostilo številne njegove privrženke. Hrvaški spletni portal 24sata poroča, da se je to zgodilo, ker je na snemanja prihajal nepripravljen, ko pa se je zgodilo, da ustvarjalci s posnetimi prizori niso bili zadovoljni, je menda krivdo valil na druge, kar se je dogajalo zelo pogosto. Nedavno je za incident baje poskrbel tudi med snemanjem nekega televizijskega oglasa.

Herceg je v petek dobil odpoved, na facebooku pa je zapisal: »Hvala vam, toda nekateri ljudje imajo svoje razloge, zakaj počnejo to, kar pač počnejo.« Pod fotografijo, ki jo je objavil, je zapisal, da je »utrujen od tega, da ves čas posluša isto s*anje, opravičila in da vedno ljudem daje priložnosti«. Za medije zadeve ne želi komentirati, so se pa oglasili iz produkcije, kjer so dejali, da gre »za zadeve, ki se tičejo produkcije in jih ne želijo komentirati«.

Nova TV je igralca zelo hitro zamenjala, v vlogi glavnega junaka naj bi se v bodoče pojavljal Janko Popović Volarić (37).

Deli s prijatelji