NARAŠČAJ

FOTO: Melania in Donald Trump v veselem pričakovanju

Objavljeno 10. november 2015 14.40 | Posodobljeno 10. november 2015 14.42 | Piše: A. K.

V družini Trump že nestrpno pričakujejo novega družinskega člana.

Sevničanka je že šest let poročena z ameriškim milijarderjem Donaldom Trumpom

Hči nepremičninskega tajkuna in moža ene najslavnejših Slovenk na svetu Melanie Trump (nekoč Melanija Knavs) ter razvpitega republikanca Donalda Trumpa pričakuje tretjega otroka. Ivanka Trump je novico, da z možem Jaredom Kushnerjem znova pričakuje naraščaj, razglasila pred kratkim,image tega pa se je razveselil tudi bodoči dedek Donald, ki ima že sedem vnukov.

Zaposlena mamica je priznala, da njena družina za nosečnost ni izvedela prva, saj je njena štiriletna hči Arabella v vrtcu prijateljem in vzgojiteljicam zaupala, da bo dobila bratca ali sestrico. »Moja hči me velikokrat spravi v zadrego, saj v povsem neprimernih trenutkih razkriva stvari o meni. Še preden sem lahko novico povedala družini, so mi v vrtcu čestitali,« je povedala Ivanka.

Člani družine Trump zaradi hitrega jezika štiriletnice niso bili jezni, novice pa se je po poročanju časnika People še posebej razveselil Melanijin in Donaldov sin Barron. »Arabella ga obožuje in opazuje pri vsem, kar počne. Ves čas mu je za petami,« je o odnosu svoje hčerke in nečaka povedala Ivanka in dodala, da je Barron še posebej navezan na njenega dveletnega sina Josepha. »Prav prisrčno ga je opazovati med igro z Arabello, do Josepha pa je zelo skrben.«

Deli s prijatelji