NA SMUČANJU

FOTO: Konec družinske idile? Kate z otrokoma, William pa ga žura s seksi modelom

Objavljeno 15. marec 2017 12.24 | Posodobljeno 15. marec 2017 12.45 | Piše: Mo. S.

Lepotica uživa v luksuzu.

Ves svet spremlja vsak korak britanske kraljeve družine, še posebej njenih mladih in ljudstvu neizmerno všečnih članov. V teh dneh pa pozornosti ni pritegnila vedno popolno urejena in prijazna vojvodinja Cahterine, temveč njen mož, princ William.

Zanimiva je zlasti družba, s katero princ preživlja veliko časa v luksuznem smučarskem središču Verbier. Medtem ko njegova Kate s preostalimi člani družine opravlja svoje družinske dolžnosti in skrbi za otroka, njen mož namreč uživa v družbi omamne lepotice.

Mladi Avstralki je ime Sophie Jean Taylor, kako atraktivna je, pa lahko izveš že, če pokukaš njen profil na instagramu. Je namreč model, ki redno privablja poglede, poleg tega pa dela tudi v luksuznem hotelu in nočnem klubu La Farinet, kjer so fotografi ujeli njeno veselo druženje v prisotnosti princa Williama. Pridružila se je njegovi mizi, kjer je bil obkrožen s prijatelji, zraven pa je bil baje tudi njen fant Aaron Goodfellow, poroča Daily Mail.

Njena družabna omrežja razkrivajo, da uživa v glamuzornem življenju, kjer ne manjka zasebnih plaž in bazenov, zabav v mondenih letoviščih in podobnega. In medtem ko je bila doslej dokaj neznana Avstralka, bo po enem druženju s članom kraljeve družine gotovo postala iskana in obrekovana.

Deli s prijatelji