VROČE

FOTO: Čigava je ta čarobna zadnjica?

Objavljeno 30. julij 2014 10.55 | Posodobljeno 29. julij 2014 12.37 | Piše: P. J.

Kaj je razlog, da se je njena zadnjica čudežno povečala?

Vroča Jelena ves čas objavlja fotografije, na katerih je razgaljena.

Jelena Karleuša je znana predvsem po svojih kontroverznih nastopih, opravah in čvrstih oblinah. Brez dlake na jeziku vsakemu, ki jo kritizira, vrne z dvojno mero.

Na vse pogostejše očitke, da je vedno bolj plastična, odgovarja, da ni nikoli podlegla plastičnim operacijam in da ima tako postavo zaradi dobrih genov. Pred dnevi je svojim prijateljem zatrjevala, da ni bila na nobeni plastični operaciji obraza, priznala pa je, da so ji že pred petnajstimi leti povečali prsi, v ustnico pa si je takrat dala tudi začasno polnilo, kar pa se je izkazalo za katastrofo. Pravi, da se ima za polne ustnice zahvaliti le materi naravi.

Pravi, da je njen nos videti tako, ker ga pravilno senči z različnimi tehnikami ličenja. Razlog, da je videti tako »plastično«, tiči v tehniki ličenja. Zvezdnica pravi, da ima tudi celulit, ki pa se vidi le, če stisne kožo. Dodaja še, da kljub dvema porodoma nima niti ene strije.

Pred dnevi je objavila na facebooku sliko svoje zadnjice, ki se zdi večja kot običajno. Lepo zaobljena spominja na zadnjice slavnih sester Kardashian. A Karleuša vztraja, da je za njeno okroglo in čvrsto zadnjico kriv »visokokakovostni celulit«, ki prekriva dobro razvite mišice. »Ko shujšam, izgine tudi ta moja čarobna zadnjica.« Pravi, da sovraži vadbo in da telovadi le, ko se fotografira. »Po naravi imam mišice, imam dolge noge in roke kot Nezemljan.«

Deli s prijatelji