DIVJE

Farrah so mrtvo pijano aretirali na zelenici

Objavljeno 27. julij 2014 09.14 | Posodobljeno 27. julij 2014 09.14 | Piše: T. P.

»Želela sem le spati v gozdu,« je dejala pevka Farrah Franklin, ko jo je našla policija.

Topla poletna noč in zvezdnato nebo. Včasih ni lepšega, kot prenočiti pod milim nebom, ko te v spanec zaziblje pogled na oddaljene galaksije in te nežno boža mila nočna sapica. Tako je trdila vsaj pevka Farrah Franklin, ko so jo, skoraj mrtvo pijano in v jarku na neznančevi zelenici, našli možje postave. Zaradi neprimernega vedenja v ranem julijskem jutru, med četrto in peto uro zjutraj, so jo odpeljali za rešetke, kjer je prespala še nekaj uric, dokler ni zjutraj, po položeni varščini 280 ameriških dolarjev, zakorakala na prostost. Z visoko dvignjeno glavo, prepričana, da si moraš, »ko ti življenje nakloni le limone, napraviti osvežilno limonado«.

V treh letih že v drugo za rešetke

Korakala bi lahko po stopinjah Beyonce, ki se je prebila med največje zaslužkarice zabavne industrije, saj je ne nazadnje pred 14 leti pripadala štiričlanski dekliški skupini Destiny's Child, Beyoncejini odskočni deski v svet glasbenih velikanov. Toda, v nasprotju s svojo kolegico, Farrah pevskih obvez ni jemala pretirano resno, na nekaterih koncertih in promocijskih dogodkih se ni niti pojavila, zaradi česar je že po pičlih petih mesecih morala skupino zapustiti. In kot je neresno jemala svoje pevske obveze, očitno podobno neresno pristopa tudi k življenju, saj jo je tokrat že drugič v le treh letih doletela aretacija zaradi neprimernega vedenja. Vsakokrat podkrepljeno z alkoholom.

Obrzdati je nista zmogla niti nogometaša

Pred tremi leti, ko je zaradi neprimernega vedenja in kaljenja miru pristala za rešetkami, je branilce zakona obtožila rasne diskriminacije in grobega ravnanja. Čemur pa je zdaj (še) malce težje verjeti, saj je svoji policijski kartoteki dodala nov list, ponovno zaradi divjega vedenja in neobrzdanega veseljačenja, s tem da je bila drobna pevka tokrat prevelik zalogaj celo za dva nogometaša, s katerima je preživljala večer. Saj sta mišičasta športnika, očitno nesposobna ukrotiti zabave željno Farrah, kar sama zavrtela telefon in na pomoč poklicala policijo. »Na obisku imam žensko, ki pri meni povzroča nered. Ime ji je Farrah Franklin. Mislim, da je histerična in drogirana,« je sredi noči pretekli konec tedna telefonistu zaupal nogometaš Da’Quan Bowers, v ozadju pa je bilo slišati njene krike in trušč.

Je alkohol
 mešala z mamili?

Konec tedna se je za Franklinovo, Bowersa in njegovega kolega z nogometnih igrišč Rickyja Sappa začel dokaj nenevarno. Z nekaj koktajli in mislijo na sproščen, zabaven in veseljaški večer, ki pa je nato skrenil z začrtane poti. Ko so pristali na športnikovem domu, je njihovo druženje, po verjetno nič koliko koktajlih, namreč spolzelo z vajeti, 33-letna glasbenica, ki se je poskušala tudi v igralskih vodah, pa se je spremenila v uničujoči tornado. Zvezdnika ameriške nogometne lige sta prepričana, da je ob alkoholu posegla še po prepovedanih substancah, saj naj bi »večkrat in za dlje izginila v kopalnico«. Nato je v nekem trenutku povsem ponorela. Njena začetna okajenost se je namreč prevesila v kričanje, tuljenje in loputanje z vrati. Ko pa se ni umirila niti tedaj, ko sta jo postavna športnika poskušala malce obrzdati, sta rešitev videla le še v posredovanju mož postave. Lepotička se jim je poskušala ogniti, saj je že med Bowersovim telefonskim klicem odhitela iz hiše. »Odšla je, zavila je proti sosedom. Ne vem, ali se bo vrnila. Zdi se mi, da se je napotila proti gozdu,« je atlet sklenil telefonski pogovor.

Policistom ni ušla daleč

Franklinova je morda ušla s »kraja svojega zločina«, pa vendar se ji ni uspelo ogniti dolgi roki zakona. Ne le to, niti prav daleč ji ni uspelo pobegniti, saj so jo policisti našli zleknjeno na zelenici pred sosednjo hišo. Bila naj bi »vidno pijana in majavih nog«, policistu, ki jo je aretiral, pa je poskušala razložiti, da si je le zaželela spati v gozdu. Tudi zato, ker nikamor drugam ni imela iti. 

Deli s prijatelji