BREZ DEKLETA

Eminem iskal ljubezen po spletu

Objavljeno 29. december 2017 09.01 | Posodobljeno 29. december 2017 09.03 | Piše: A. P.

Raper nima stalnega dekleta, odkar se je razšel s Kim Scott. Njegova hči Hailie je po 9 mesecih spet objavila na instagramu.

Hailie je prava lepotica. Foto: Instagram

Hailie Scott je na božični dan dopolnila 22 let. Prikupna mladenka je na instagramu objavila svojo fotografijo, na kateri je videti v odlični telesni kondiciji. Vsi tisti, ki ne veste, o kom je govor, nič hudega, ne nazadnje se hčerka slovitega raperja Eminema nerada pojavlja v medijih. Celo na družabnih omrežjih ni posebno dejavna, saj je bila omenjena fotografija njena prva objava po devetih mesecih. Hailie živi skoraj normalno študentsko življenje in študira na univerzi Michigan State. Veliko časa posveča potovanjem in svojemu fantu, videti je, da je zelo srečna in zdrava. Leta 2014 je končala srednjo šolo Chippewa Valley in se med slovesnim govorom zahvalila staršem za vso podporo.

»Mama in oče sta me usmerjala, da sem postala oseba, kakršna sem danes. Dala sta mi vso podporo, da sem lahko dosegala svoje cilje,« je povedala. Bila je odlična učenka s številnimi zunajšolskimi dejavnostmi. Njena mama Kim Scott se je z Eminemom, ki mu je v resnici ime Marshall Mathers III., poročila leta 1999, dve leti pozneje sta se v grdih okoliščinah razšla. No, leta 2006 sta se znova poročila, vendar takrat nista zdržala skupaj niti eno leto. Eminem je nedavno odkrito spregovoril o tem, da že deset let ni našel sreče v ljubezni, potem ko se je ločil od svoje srednješolske ljubezni. Ženske je bojda iskal tudi na tinderju in jih celo poskušal najti v slačiklubih. »Težko je,« je povedal 45-letni glasbenik. »Od ločitve sem bil le na nekaj zmenkih, nič se ni izšlo tako, kot sem si želel. Zdaj sem vse skupaj kar opustil.«

Kljub temu pravi, da ni osamljen. Kim in Eminem imata tri otroke, Hailie je njegova biološka hči, 15-letna Whitey Mathers je njegova posvojenka, 24-letna Alaina Mather pa je hči Kimine sestre dvojčice, ki jo je Eminem prav tako posvojil. Poleg tega ima skrbništvo nad mlajšim polbratom Natom Kanejem.

 

 

Deli s prijatelji