ŠOKANTEN VIDEZ

Elvisova žena šokirala s spremenjenim videzom

Objavljeno 01. december 2017 20.09 | Posodobljeno 01. december 2017 20.09 | Piše: A. P.

Priscilla Presley je obiskala razstavo v Londonu. Začenja se božična turneja preigravanja Elvisovih skladb.

Čeprav jih Priscilla Presley šteje že 72, je še vedno sposobna dvigniti veliko prahu. Igralka, ki je znana predvsem kot žena kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja (1935−1977), je minuli teden obiskala pogovorno oddajo Lorraine in šokirala gledalce s svojim videzom. Ni skrivnost, da je bila na številnih lepotnih posegih, njene obrazne poteze zaradi tega postajajo nekoliko groteskne.

Priscilla Presley je ena izmed številnih žrtev dr. Serrana.

Trenutno se Priscilla potepa po Londonu, kjer je na ogled razstava Elvis on tour. Obiskala jo je tudi ona in se spretno nastavila objektivom fotografov. V dolgoletni karieri se jih že navadila. 

Oblečena je bila v nevpadljivo, vendar elegantno obleko. Pozirala je ob nekaterih izmed 200 razstavljenih predmetov iz zbirke v Gracelandu v Memphisu v ZDA. Z njimi je osvetljena Elvisova glasbena pot med letoma 1969 in 1977. Presleyjeva je obisk izkoristila tudi za promocijo novega kompilacijskega albuma Elvisove glasbe in turneje Božič z Elvisom in Kraljevimi filharmoniki.
Priscilla je pred časom razkrila, da je bila žrtev spodletele lepotne operacije, ko so ji pod kožo na obrazu vbrizgali nizkocenovni silikon – podobnega uporabljajo mehaniki za mastenje avtomobilskih delov. Njen predstavnik je razkril: »Priscilla Presley je ena izmed številnih žrtev dr. Serrana. Raziskava njegovega početja je pripeljala do njegove aretacije, trenutno je v zaporu. To se je zgodilo pred leti, zdaj je že okrevala.«

72 let ima, a še vedno zna pozirati fotografom.

Nedavno je spregovorila o božični uspešnici Blue Christmas, ki je ob izidu leta 1957 sprožila množično histerijo med starši in pastorji. »Ko je to prišlo ven, ni bilo preveč dobro sprejeto. Pravili so, da je sramotno in ponižujoče. Zdaj smo album spet izdali, ker so ga najstniki spravili na vrhove glasbenih lestvic, starši pa so jim povedali, da skladbe ni mogoče kupiti.« 
Deli s prijatelji