PRIZADET

Deppa naj bi zapustila zaradi drugega dekleta

Objavljeno 23. januar 2013 13.18 | Posodobljeno 23. januar 2013 13.18 | Piše: K. C.

Heardova je s hčerjo nekdanjega francoskega premierja preživela romantičen vikend.

Romance je konec.

Sedemmesečne romance med igralcema Johnnyjem Deppom in biseksualko Amber Heard je konec. Za to naj bi bila po poročanju ameriških medijev kriva druga ženska.

Igralca zamenjala hči nekdanjega francoskega premierja

Da, Amber je skoraj dvakrat starejšega Johnnyja zamenjala za Marie de Villepin, hčerko nekdanjega francoskega premierja Dominiqua de Villepina. Dekleti sta skupaj odpotovali na romantičen konec tedna v Pariz, kjer so ju opazili paparaci. Med obiskom francoskega glavnega mesta sta bili 26-letnici nerazdružljivi, je nekdo povedal. Lani oktobra sta se spoznali prek Amberine nekdanje partnerice Tasye Van Ree. Že takrat se je med njima menda zaiskrilo. Z igralcem sta za nekaj časa celo prekinila razmerje, vendar se 49-letni Johnny ni vdal: pošiljal ji je pesmi in rože, zato se je Amber omehčala in ga obiskala na njegovem posestvu na Bahamih. Tuji mediji celo namigujejo, da ga je Amber varala tudi s Tasyo Van Ree.

Zaškripalo je, ko se je želel ustaliti

Razlog za konec razmerja pa ni samo novo dekle. Med njima je začelo škripati takrat, ko si je zvezdnik Piratov s Karibov zaželel ustaliti. Razmišljal je o poroki in otrocih. Njegov prijatelj pravi, da je bil Johnny očaran nad lepo Amber in vanjo noro zaljubljen, zato je zdaj seveda zelo prizadet. Preselil se je k njej v deset milijonov vreden dvorec v Tennesseeju. Kako velika je bila njegova ljubezen do nje, je dokazal še z zelo romantično potezo: plažo na svojem zasebnem otoku je poimenoval po njej, kupil pa ji je tudi ranč. Tudi ona naj bi čutila enako, vendar so se njena čustva nato ohladila. »Naveličala se je njega in njegovih sprememb razpoloženja,« trdi vir. 
Amber in Johnny sta se spoznala med snemanjem filma Zapiti dnevnik. Takrat se je Johnny že ločil od 39-letne Vanesse Paradis. Razlog za konec zakona pa ni bila Amber, kot so domnevali, temveč 27-letna stevardesa Julie Ellis. Z Vanesso je bil poročen kar 14 let, v zakonu sta se jima rodila dva otroka, zdaj 14-letna Lily Rose in desetletni Jack. Zvezdnik je moral nekdanji ženi plačati preživnino v višini 150 milijonov dolarjev.

Deli s prijatelji