NEUNIČLJIV

Dedku Alu Pacinu (71) greje rjuhe seksi poliglotka

Objavljeno 15. julij 2011 20.58 | Posodobljeno 16. julij 2011 08.00 | Piše: A. P.

Al Pacino in njegovo 40 let mlajše dekle v vrvežu zaljubljenosti

Prelepa Lucila med fotografiranjem za italijanski A magazin
Nič čudnega, da je Al Pacino (71) nenehno nasmejan, ko pa mu je uspel veliki met. Z oskarjem nagrajeni igralec je lani z neubranljivim šarmom zapeljal kar štiri desetletja mlajšo lepotico iz Argentine. Temperamentna Lucila Sola je v 71-letno zvezdnikovo telo vnesla novo energijo in vsaj še dva razloga, zakaj se veseliti življenja.

Pacino in 31-letna zapeljivka sta se spoznala pred približno letom dni na prizorišču snemanja filma Wilde Salome. Priletni ameriški igralec je v celovečercu nastopil v glavni moški vlogi in kot režiser, Lucila pa je dobila manjšo stransko vlogo, pozneje pa še zvezdnika. Razmerje sta javnosti prvič razkrila aprila lani, vendar so zlobni jezički kmalu začeli šušljati, da je preračunljiva in se je v razmerje podala zavoljo svoje slave. Pozneje se je govorilo tudi, da sta se razšla, kar seveda ne drži, saj sta še vedno srečna in zaljubljena. Lucila, ki ima za seboj kar nekaj nastopov v špansko govorečih filmih in televizijskih nadaljevankah, se je pred časom s hčerko Camilo celo preselila k Pacinu v Los Angeles.

Zapeljiva poliglotka


Oskarjevec je trenutno v New Yorku, kjer snema biografski film o slovitem producentu Philu Spectorju. To je ekscentrični 70-letni producent, ki je v bogati karieri sodeloval z zvezdniki, kot so Tina Turner (71), John Lennon in The Ramones. Leta 2003 se je znašel za rešetkami, potem ko je na svojem kalifornijskem domu s streli pokončal igralko in model Lano Clarkson. Sodišče je producentu iz Bronxa odmerilo milejšo, 19-letno zaporno kazen, ker je bil med ubojem pod vplivom substanc.

Lucila je zdaj v Italiji, kjer se fotografira za lokalno modno revijo. Lepotico, ki govori štiri jezike, so paparaci izsledili v nekem hotelu v Ischii. Igralka in manekenka se je med fotografsko seanso valjala po ležalniku in na vso moč šobila. Oblečena je bila v izzivalne črne kopalke, ki bi Pacinu nedvomno pognale krvni tlak čez dovoljeno mejo.
Deli s prijatelji