DIVJA

Dama ne bo nikoli

Objavljeno 10. avgust 2014 21.50 | Posodobljeno 10. avgust 2014 21.51 | Piše: E. B.
Ključne besede: Jerry Hall

Jerry Hall jih šteje že 58, a še vedno uživa v prepovedanih stvareh.

V sedemdesetih in osemdesetih letih je bila divja in glasna ter nenehno v objemu z enim največjih rockerskih zvezdnikov vseh časov. In čeprav je zdaj stara že zrelih 58, se nekdanja manekenka Jerry Hall nima namena vesti kakor dama, je poudarila.

Kakšen botoks neki

Še vedno rada žurira, se sonči, pije in kadi – skratka, počne vse tisto, kar je prepovedano, a kar preprosto obožuje, je nekdanja žena Micka Jaggerja, ki je z zvezdnikom preživela 23 let, priznala v nedavnem intervjuju. Hallova, ki jo največje modne revije še vedno rade uvrstijo na naslovnico, tako sta se ji nedavno poklonila Vogue in Cosmopolitan, je še zaupala, da je botoks ali kakršni koli kozmetični posegi niti najmanj ne pritegujejo, starostne gube in pege je pač sprejela kot del svojega telesa, v katerem se počuti odlično in še vedno povsem mladostniško. »Sem odločno proti plastičnim operacijam. Še več, tisti, ki se jih lotijo, so videti trapasto. Le zakaj bi si želela imeti takšne obrvi, s katerimi bi bila vedno videti jezna?!« je povedala Jerry in zaupala, da je spet zaljubljena: od začetka leta je namreč v razmerju s skoraj desetletje mlajšim novozelandskim genetikom in znanstvenikom Armandom Leroiem.

Od Jaggerja se je ločila konec devetdesetih, potem ko je izvedela, da rocker pričakuje otroka z brazilsko manekenko Luciano Morad, a sta z bivšim po nekaj letih znova našla skupni jezik in vzpostavila prijateljski odnos. Ta pa je vse prej kot običajen, priznava Jerry, kajti: »Njegovo ljubezensko življenje je zelo zapleteno. Toliko žensk in toliko otrok, pa saj bi se vsakdo kdaj zmedel! No, dobro se razumem z vsemi, tako z otroki kot tudi mamami, Micka pa bom vedno imela rada.«

Deli s prijatelji