SPET

Cheryl znova dahnila da

Objavljeno 21. julij 2014 23.31 | Posodobljeno 21. julij 2014 23.32 | Piše: K. C.

Po treh mesecih poznanstva se je Cheryl Cole znova poročila.

Čeprav ameriških pevcev v televizijskem šovu ni kritizirala, zahteva plačilo.

Angleška pevka Cheryl Cole se je drugič poročila. Po samo treh mesecih zveze se je zaobljubila fantu Jeanu-Bernardu Fernandezu Versiniju, ki prihaja iz južne Francije. Lepotica se je do oltarja sprehodila na skrivaj na zasebnem karibskem otočku Mustique, in to že pred več kot tednom dni, novica pa je zdaj vendarle prišla v javnost.

Na poroko sta 31-letna nevesta in dve leti starejši ženin povabila le par svatov, med njimi sta bili Cherylina mati in seveda tudi najboljša prijateljica Lily England. Ob fotografiji poleg prstanov je zapisala: »Po navadi ne razpravljam o svojem zasebnem življenju, vendar, da ustavim ugibanja, hočem deliti veselo novico … Jean-Bernard in jaz sva se poročila 7. 7. 2014. Sva srečna in vznemirjena, ker bova skupaj živela.«

Novico o njuni poroki so v javnost ponesli njuni prijatelji, ki so na družabnem omrežju twitter novima zakoncem čestitali. »Čestitam, Cheryl, lepotica! Naj se vse vajine sanje in želje uresničijo,« je navdušeno zapisala Cherylina prijateljica, britanska manekenka Catherine Tyldesley. Drugi je dodal, da je njen novi mož pravi srečnež. Med tviteraši se je vnela razprava glede njenega novega imena in priimka. »Cheryl Cole bi morala postati Chez Fernandez, je predlagal eden, »Cheryl Cole Fernandez Versini Tweedy,« je menil drugi.

Novi mož Chezze, kot njo imenujejo britanski mediji, Fernandez Versini, je lastnik restavracije, ki se zanima tudi za modne smernice, saj vsako jesen obišče Firence in Monako, kjer kupuje modna oblačila znanih modnih oblikovalcev, nato pa se odpravi na modne prireditve v Pariz in New York. S Cheryl sta preživela skupaj veliko časa med canskim filmskim festivalom, kjer sta zahajala v klub Cosy Box. Jean-Bernard je svoje britansko dekle učil francoskih besednih zvez, ona pa ga je poskušala naučiti severovzhodnega angleškega naglasa, ki ga govorijo v Newcastlu.

Pevka je od partnerja dobila zaročni prstan, vreden kar 275.000 britanskih funtov, in poročnega, ki ga je zlatar Vashi Dominguez ocenil na 15.000 funtov. »Jeanu-Bernardu moram čestitati za njegov okus. Oba prstana sta prečudovita in se ujemata,« je dodal zlatar. 

Deli s prijatelji