FOTODOKAZ

Celulitična Kim: Je*** se

Objavljeno 07. maj 2017 15.06 | Posodobljeno 07. maj 2017 15.06 | Piše: A. J.

Zvezdnica resničnostnih šovov ni ostala dolžna britanskemu voditelju.

Kim je s svojimi oblinami popolnoma zadovoljna. Foto: Profimedia

O zadnjicah se ne razpravlja, o celulitičnih še manj, razen če gre za zadnjico Kim Kardashian. Zvezdnica je na počitnicah v Mehiki, kamor je odpotovala proslavljat sestrin rojstni dan, brez sramu razkazovala obline v bikinkah, čeprav je njena postava vse prej kot popolna. S tem si je nakopala kopico navdušenih pohval, a tudi nekaj kritik.

Še posebej oster jezik je imel britanski voditelj Piers Morgan, ki je v oddaji Good Morning Britain ob ogledu Kiminih počitniških fotografij izjavil, da je celulit napaka, ki je ne bi smeli slaviti. Samozavestna Kim pa mu ni ostala dolžna. »Opazila sem, da je perspektiva pr****a. Delala bom na dobrih videih z boljšo osvetljavo in koti. Je*** se,« je zabrusila vsem, ki so si drznili reči žal besedo na račun povsem normalne telesne lastnosti, ki jo imajo na neretuširanih fotografijah vse, tudi najbolj natrenirane ženske.

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji