SPOR MED BRATOMA

Bo nečakinja združila sprta brata Gallagher?

Objavljeno 03. februar 2013 15.40 | Posodobljeno 03. februar 2013 15.42 | Piše: K. C.

Liam je z nečakinjo praznoval njen 13. rojstni dan, Noela pa ni bilo.

Nekdanja člana skupine Oasis imata zelo zapleten odnos. Njun spor je celo povzročil razpad skupine leta 2009. Liam in Noel Gallagher pa sta morda po dolgih letih prepirov zakopala bojno sekiro. Britanski mediji o tem navdušeno poročajo, odkar so Liama videli z njegovo nečakinjo Anais.

Liam je bil videti zadovoljen, ko je hčerko svojega brata peljal na kosilo. Z njima so bili tudi Anaisina mati Meg Mathews, Liamova žena Nicole Appleton, njun sin Gene, Liamov sin iz prvega zakona Lennon Francis, ki ga ima s Patsy Kensit, in dve Anaisini prijateljici. Razlog je bilo praznovanje Anaisinega 13. rojstnega dne. Družinsko srečanje pa ni bilo popolno – manjkal je prav dekličin oče Noel, ki se jim ni pridružil niti pozneje. Noel in Meg sta se sicer razšla že pred več kot desetimi leti. Pred dvema letoma se je Noel poročil s Saro MacDonald, s katero ima dva sinova.

Dolgoletni prepiri

Prav družinski odnosi so privedli do prepirov bratov Gallagher. Leta 2000 je Liam svojega brata razjezil s pripombo o njegovi takratni ženi Meg in namignil, da Anais, ki se je rodila prav v začetku leta 2000, morda ni njegova hči. To pa je bil le začetek dolgoletnih prepirov. Po nekaj letih je Noel od Liama zahteval opravičilo »za to, kar je storil«. Očitno ga Liam ni poslušal, saj sta se menda leta 2009 celo fizično spopadla. Noel je trdil, da ga je mlajši brat udaril s kitaro, medtem ko je bila skupina v Parizu, kar je družinski spor pripeljalo tako daleč, da nista mogla več igrati skupaj, in angleška skupina Oasis je razpadla. Liam je to komentiral: »Potrebna je več kot le kri, da bi bil moj brat. Ne mara me in jaz ne maram njega.« Zdaj pa je bil opažen v družbi njegove hčerke. Ali gre le za družinsko srečanje ali pa Liam ponuja spravo svojemu bratu, bosta pokazala čas in predvsem Noelov odziv.

Najstniška hčerka zvezdniškega očeta pa že stopa na pota slave. Podpisala je pogodbo z manekensko agencijo Select, lani pa je njena mati objavila fotografije Anais, ki jih je posnel znan fotograf Mario Testino. Morda pa ima modno žilico po stricu. Liam je namreč oblikoval svojo linijo oblačil. Njegova znamka se imenuje Pretty Green.

Deli s prijatelji