POLDRUGI MILIJON

Bivšo toži, saj je menda moral preveč delati okrog hiše

Objavljeno 01. avgust 2014 22.23 | Posodobljeno 01. avgust 2014 22.24 | Piše: B. P.

Charlie Hill se je z nekdanjo ženo Hulka Hogana razšel že predlani, zdaj pa je ugotovil, da želi za vse, kar je postoril zanjo, 1,5 milijona dolarjev.

Linda Hogan, nekdanja žena rokoborskega zvezdnika Hulka Hogana, si je po propadlem zakonu srčne rane celila v objemu 24-letnega mladca. Kljub tridesetletni razliki je bil par skupaj tri leta in tik pred tem, da si obljubi večno zvestobo, a si je Charlie Hill zadnji trenutek premislil.

Linda je tako znova ostala sama, zdaj pa se lahko zgodi, da bo ostala še brez zajetnega kupčka denarja. Charlie jo namreč toži, saj ga je menda v času, ko sta bila par, silila opravljati veliko preveč del okrog hiše. Tako je moral gnojiti 25 hektarjev velik nasad avokadovcev, izkopati strugo za potok, polirati jahti, čistiti jezero, skrbeti za popravila okrog hiše ter vrtnariti.

Za duševne bolečine, ki jih je ob tem utrpel, zdaj zahteva poldrugi milijon dolarjev. A pozabil je omeniti, da ga je v tistem času Linda preživljala, kar bodo njej v bran uporabili njeni odvetniki.

S tožbo je zdaj Charlie tudi prekršil pogodbo, ki sta jo podpisala ob razhodu in v kateri je jasno zapisano, da bo o njuni zvezi molčal. 

Deli s prijatelji