DRAGA LJUBEZEN

Bivši zaročenec ji mora izplačati milijone

Objavljeno 04. december 2017 15.07 | Posodobljeno 04. december 2017 15.09 | Piše: T. P.

Mariah Carey od milijarderja zahtevala 50-milijonsko odškodnino. Zanj je korenito spremenila svoje življenje, kot da bi se poročila.

Ljubezen ni poceni. Vsaj če ljubiš Mariah Carey. To je na lastni koži spoznal avstralski milijarder James Packer, ki bo moral zaradi konca zveze z glasbeno divo zelo globoko seči v žep. Čeprav je ni nikoli popeljal pred oltar, saj sta še pred usodnim korakom razdrla zaroko. A to očitno ne pomeni, da pevka ni upravičena do več kot zajetne, nekaj milijonov vredne odpravnine.
Poznala sta se le 10 mesecev, ko jo je zasnubil in ji kot izraz globokih čustev podaril 35-karatni diamantni prstan, vreden od osem do 10 milijonov. A čez 10 mesecev, oktobra lani, sta dognala, da jima skupna pot ni namenjena.

Zaročni prstan še vedno ponosno nosi – na sredincu.

»Tedaj sem dosegel dno v zasebnem življenju. Mariah je ženska z bistvom, prijazna, zabavna, vznemirljiva. A midva sva bila napaka, tako zame kot zanjo,« je pred časom dejal Packer in poskušal utišati govorice, da ji je dal košarico zaradi njene pretirane razsipnosti in želje, da njuno zasebnost razgali pred kamerami resničnostne televizije. Čeprav jima ni uspelo priti do oltarja, je Mariah prepričana, da je zanj tako korenito spremenila življenje, kot da bi se poročila. Zato meni, da je upravičena do odpravnine.

Zanj je svoje življenje obrnila na glavo; preselila se je in za sabo pustila vse, ki jih je poznala. Tako je opravičevala svoj zahtevek. In ga podžgala s trditvijo, da je James, ko sta bila skupaj na jahti v Grčiji, naredil »nekaj resnično grdega« njeni osebni pomočnici, čeprav se v podrobnosti ni hotela spuščati.

Ko je vse to pretvorila v številke, je ocenila, da si zasluži 50 milijonov. To je znesek, ki naj bi ga zahtevala, ker ga je ljubila skoraj dve leti. Četudi zahtevanega ni dosegla, je moral Avstralec kljub temu drago plačati za njeno kratkotrajno ljubezen. Sporazumela naj bi se, da lahko obdrži zaročni prstan – tega zdaj ponosno nosi na sredincu –, ob tem pa naj bi ji plačal še od pet do 10 milijonov. 

Deli s prijatelji