JEZNI

Bieberja izžvižgali, oboževalke so morale domov spat

Objavljeno 05. marec 2013 15.22 | Posodobljeno 05. marec 2013 15.25 | Piše: P. J.

Starši otrok so bili besni, ker si je mega zvezdnik privoščil takšno zamudo.

Justin Bieber je pošteno razjezil svoje najstniške oboževalce in njihove starše. Na nastop v londonski areni O2, ki jo uspe napolniti res najboljšim glasbenikom, je prišel s kar dveurno zamudo. Ko se je Justin pojavil na odru, je bila ogromna dvorana že na pol prazna, saj so morali najstniki in otroci, ki so prišli na koncert, domov spat. Večina jih je namreč morala naslednji dan v šolo.

Carly razgrela množico

Za ogrevanje na koncertu, za katerega je bilo za karto treba odšteti od 65 do 379 evrov, je nastopila priljubljena kanadska pevka Carly Rae Jepson, nastop pa je začela ob 18.30. Ob 20.30, ko je Justin zamujal že pol ure, je občinstvo postalo nervozno, na odru pa se je končno prikazal ob 22.20.

Risank je bilo konec

Bilo je že čez deseto, Justina pa še vedno ni bilo nikjer. Več kot pol dvorane se je izpraznilo, saj so morali otroci zjutraj v šolo. To je skrajno neprofesionalno in neprimerno, je zapisal eden izmed staršev, ki je na koncert odpeljal svojega otroka. Občinstvo je zvezdnika, ko se je pojavil na odru, izžvižgalo. Medtem ko so ga oboževalci nestrpno čakali, pa je Justin objavljal na twitterju fotografije, kako se zabava s prijatelji v zaodrju.

Krive so bile tehnične težave

Pevec se je svojim oboževalcem opravičil kar po twitterju, kjer je zapisal, da je do zamude prišlo zaradi tehničnih težav. »Sinoči bi moral nastopiti po treh predskupinah in priti na oder ob 21.30, ne pa ob 20.30. Na oder sem prišel ob 22.10, kar pomeni, da sem zamujal le 40 minut. Vem, da ni opravičila za to, zato se opravičujem vsem, ki ste jezni.«

Deli s prijatelji