PEVEC

Bieber zapel svoji bivši

Objavljeno 29. november 2015 13.18 | Posodobljeno 29. november 2015 13.18 | Piše: A. J.
Ključne besede: Justin Bieber

Seleni Gomez je Justin Bieber ob klavirju zapel romantično pesem Moje dekle.

Igralka Selena Gomez in pevec Justin Bieber sta morda spet skupaj! Potem ko sta v preteklosti večkrat obudila razmerje, a je to nato spet razpadlo, sta se njuni poti ta petek, kot kaže, znova združili. Pobudnik za ponovno obuditev razburkane ljubezenske zgodbe naj bi bil Bieber, ki je nekdanje dekle presenetil z romantično potezo. V hotelskem baru na Beverly Hillsu, kamor sta se skupaj odpravila v petek zvečer, je 21-letnik sedel za klavir in nekdanji izvoljenki zapel legendarno ljubezensko pesem skupine Temptations My Girl (Moje dekle). Bieberjev oboževalec je petje skrivaj posnel in ga objavil na družabnem omrežju. Na delu so bili tudi paparaci, ki so parček posneli med odhodom iz hotela. Na fotografijah ni mogoče zgrešiti nežnih dotikov in sladkih nasmehov, ki jih je 23-letna zvezdnica po dogodku namenila nekdanjemu fantu.

Zvezdnika, ki sta oba zaslovela že kot najstnika, sta se zaljubila leta 2010, ko je imel pevec le 16 let. Naslednje leto je Selena je svojega mlajšega partnerja prvič zapustila, ker je imel po njenem mnenju slabo družbo – med drugim se je dobival z raperjem Chrisom Brownom. A že po nekaj dneh sta bila znova skupaj. Uradno sta na skupno pot prvič stopila leta 2011, njun odnos pa je bil vse prej kot umirjen. Večkrat sta prenehala zvezo in jo nato znova začela. Kot je pred kratkim razkril Bieber, naj bi bila za razhode kriva predvsem njegova (pre)velika ljubezen do temnolase lepotičke – ni namreč zdržal tako močnih čustev. A tudi brez Selene ni dolgo zdržal. Čeprav naj bi se par dokončno razšel že leta 2013, so ju tudi v zadnjih dveh letih večkrat videvali skupaj v okoliščinah, ki so govorile o tem, da ljubezen ni popolnoma ugasnila.

Ali se bo iz njunega zadnjega romantičnega večera znova razvila romanca, bomo šele videli. Kljub romantični gesti se je Justin namreč še isti večer srečal s Kylie Jenner, junakinjo resničnostnega šova, ki je od pred kratkim spet samska. 

Deli s prijatelji