ŠTORKLJA

Baldwin po 17 letih znova očka deklice

Objavljeno 12. marec 2013 12.32 | Posodobljeno 11. marec 2013 21.24 | Piše: K. C.

Žena igralca Aleca Baldwina je oznanila, da pod srcem nosi punčko.

Hilaria Thomas Baldwin, žena slavnega igralca Aleca Baldwina, je v oddaji Extra povedala, da bo njen prvi otrok ženskega spola. »Z Alecom sva presrečna, da bova v svojem življenju pozdravila punčko,« je veselje delila z gledalci oddaje, ki jo soustvarja tudi sama, sicer pa je inštruktorica joge in trenerka v fitnesu.

Prvega marca je 54-letni igralec v oddaji The Rachael Ray Show še upal, da bo dobil sina, ki ga je nameraval poimenovati Massimo, njegova žena pa o imenu še ni bila prepričana, saj si je vsak dan premislila. »Mislim, da izbereš ime, ko vidiš otroka,« je povedala.

Pred nekaj dnevi, ko še ni vedela, katerega spola bo njun otrok, je o nosečnosti spregovorila za US Weekly. Zaradi veselega pričakovanja se je spremenila njena prehrana, ki pa ji je povzročila tudi težave: »Na začetku sem si zaželela ananas in limono, kar ni značilno zame, nato pa sem imela težave z zgago in sem morala to prenehati jesti.« Sicer nima pretirane želje po hrani, le malce več poje, kot je prej.

Na materinsko vlogo se bodoča mamica pripravlja z branjem knjig in gledanjem videov, vendar je opozorila, da ne sme vedeti preveč, saj se ob vseh novostih, ki jo čakajo, tudi prestraši. »Videla sem video o porodu, v katerem pa je bilo zame preveč informacij. Tega še nočem vedeti!«

Hilaria in Alec sta skupaj od leta 2011, poročila pa sta se junija lani v New Yorku. To bo njen prvi otrok, njen mož pa bo očka postal že drugič, saj ima z nekdanjo ženo Kim Basinger, s katero sta bila poročena devet let, 17-letno hčerko Ireland.

Lani je igralec v televizijskem intervjuju s Piersom Morganom priznal, da si z ženo želita ustvariti družino: »Sem razmišljal, da bi imel več otrok? Seveda, to bi bilo odlično, to bi bila nebesa, to bi bilo fantastično.« Od takrat se je že večkrat ugibalo, ali Hilaria pod srcem nosi otroka, če je bil njen trebuh le malce zaobljen. Nosečnost sta zakonca potrdila šele prejšnji mesec, dojenčica pa bo na svet prijokala poleti.

Deli s prijatelji