NEZVEST

Ashley Cole (30) si je privoščil še tri priležnice

Objavljeno 17. julij 2011 12.10 | Posodobljeno 17. julij 2011 15.15 | Piše: Ma. F.

Očitno se nogometaš ne more upreti ženskim čarom

Ashley in njegov raj na zemlji (v sredini med zajčicama Kayla Collins)
Cheryl Cole (28) bo verjetno prav kmalu obžalovala, da se je vrnila k bivšemu možu Ashleyju (30), saj se je ta v obdobju pogajanj glede ponovnega skupnega življenja s svojo ločenko pozabaval še s tremi dekleti, ki so javno spregovorile, da so s slavnim nogometašem v zadnjem času preživljale strastne noči.

Stevardesa


Neka 29-letna stevardesa trdi, da je z Ashleyjem pred nekaj tedni preživela strastno noč v vili na Beverly Hillsu. Ker ima ta dama poleg veliko ljubezni najbrž tudi družinskoterapevtske izkušnje, je ugotovila, da si je Cheryl v trenutku njene šibkosti Ashley spet želel pridobiti – in željo si je tudi izpolnil. Je Ashley tako močan ali je Cheryl tako šibka, vedo za zdaj le zvezde, ki pa nam bodo, tako uče izkušnje, prej ali slej povedale, kaj je v njih zapisano.

Playboyeva zajčica

Javila se je tudi druga Ashleyjeva ljubica, Playbojeva zajčica Kayla Collins, ki je menda jezna, da jo je Cole samo izkoristil, zdaj pa se vrača k Ashley. Njenih sanj o življenju z nogometnim branilcem, ki je izrazito napadalno usmerjen, utegne biti konec, pa bi se rada pogovorila s Cheryl, kdo je pravzaprav s kom in zakaj ter seveda za kakšno ceno. Kayla je imela z Ashleyjem kratko romanco pred nekaj meseci, ko sta se spoznala na kulturnem večeru v Playboyevi vili. Pred nekaj tedni pa sta spet pristala med rjuhami, ko je bil nogometaš v Los Angelesu.

Pevka še brez komentarja

Kaj bo Cheryl porekla na neštete Ashleyjeve tolažnice? Očitno mora biti fantovo srce povsem strto, da mu ga mora krpati toliko nesebičnih mladenk po vsem svetu. A ker je njena iluzija srečne prihodnosti prav tako brezmejna, se utegne pripetiti še kaj, kar bo zanimivo za širše bralstvo in gledalstvo.

Deli s prijatelji