MANEKEN

Andrej Pejić (19): svoj ženski videz uporablja, da zasluži

Objavljeno 16. avgust 2011 18.03 | Posodobljeno 16. avgust 2011 19.00 | Piše: P. P.

Njegov androgeni videz, obleka, ki jo nosi in ličila, ki jih uporablja, izzivajo burne reakcije

Andrej Pejić je videti kot ženska
Muza (muzec?) Jean-Paula Gaultiera (59), model Andrej Pejić (19), se je pojavil v francoski reviji Vogue, razglasili pa so ga tudi za moški model leta. Njegov androgeni videz, obleka, ki jo nosi, in ličila, ki jih uporablja, redno sprožajo burne reakcije, odkar se je maneken pojavil v svetu mode.

Pejić na revijah v glavnem nosi ženska oblačila, zaradi dolgih svetlih las pa deluje kot ženska. Revija FHM ga je pred časom nazvala ‘stvar‘, za kar so se mu kasneje opravičili.

Ne glede na vse je Pejić izjavil, da ga zmeda glede njegovega spola ne moti. »Mnogi verjetno pričakujejo, da se bom branil, a iskreno, ne ukvarjam se s tem, kaj drugi govorijo o meni,« je rekel Andrej, ki se ima za moškega, kar tudi je.

»Privlačim tako ženske kot moške«

»Dejstvo je, da ostali moj videz uporabljajo v marketinške namene. Jaz le uporabljam tisto, kar imam, da bi zaslužil denar,« je sklenil Andrej, ki mora vsakodnevno klesati svoje telo, da bi lahko nosil manjše ženske številke oblačil.

Čeprav je odprt, ko je govor o njegovem videzu, pa je drugače, ko je beseda o njegovi seksualni opredeljenosti. Pravi, da privlači tako ženske kot moške, ne pove pa, kdo privlači njega.

»Spoštujem ljubezen in bi jo zelo rad nekega dne doživel. To se mi še ni zgodilo,« je na kratko povedal Pejić.

Deli s prijatelji