ODKRITO

Adele razkrila pomen pesmi Hello

Objavljeno 11. december 2015 22.16 | Posodobljeno 11. december 2015 22.18 | Piše: Ma. F.
Ključne besede: Adele Hello

Pevka je imela pri pisanju pesmi za album 25 kar nekaj težav, saj živi povsem mirno družinsko življenje, bolečina pa je njen glavni vir inspiracije.

Pevka Adele s svojim novih albumom 25 podira rekord za rekordom. Njen spot za pesem Hello si je na youtubu ogledalo že več kot 600 milijonov ljudi. Je pa imela s pisanjem pesmi za najnovejši album kar nekaj težav. Imela je namreč veliko blokado, saj živi povsem srečno in mirno družinsko življenje z možem in sinom Angelom, piše Index.

»Na začetku nisem mogla pisati, nisem namreč vedela, o čem bi pisala. Če sem iskrena, nisem bila žalostna, kar je sicer moj glavni vir inspiracije,« je priznala. Spregovorila je tudi o pesmi Hello. Govori o povezovanju delov nje same. Pesem delno govori tudi o tem, kako si je morala vzeti čas za pisanje pesmi in biti ob tem ob svojem sinku. Je pa skladba tudi pozdrav vsem po štirih letih premora.

O materinstvu je dejala, da je zelo naporno. Mislila je, da bo lažje, saj to doživlja toliko žensk. Hkrati pa je fenomenalno in je najboljša stvar, ki se ji je kdaj zgodila, je priznala.

Deli s prijatelji