AKCIJA ZA BRALCE

Z Novicami na koncert Sarah Brightman (preverite, ali ste bili izžrebani?)

Objavljeno 13. december 2017 13.05 | Posodobljeno 15. december 2017 11.44 | Piše: E. N.

Za vas imamo rezerviranih šest (6) vstopnic za koncert Royal Christmas Gala – Sarah Brightman, Gregorian in goste. Objavljamo seznam izžrebancev.

Vrhunski božični in novoletni koncertni gala večer Sarah Brightman s skupino Gregorian, simfoničnim orkestrom in posebnimi gosti bo v ljubljanski dvorani Stožice 22. decembra ob 20. uri.

Ob spremljavi simfoničnega orkestra nam gostja pripravlja širok spekter tradicionalnih božičnih pesmi in svojih največjih uspešnic, kot sta Amigos para siempre in brezčasna Time to Say Goodbye, ki jo je pela skupaj z Andreo Bocellijem.

Za vas, zveste bralce Slovenskih novic, smo prihranili šest (6) vstopnic, ki jih bomo podelili trem naključno izžrebanim sodelujočim. Vsak dobitnik bo tako prejel po dve vstopnici, ki jih bo prevzel na blagajni pred koncertom. Nagradna igra je potekala do petka, 15. decembra, zato zdaj preverite, ali ste srečni dobitnik.

15. 12. Obvestilo uredništva: nagradna akcija je zaključena. Srečni izžrebanci so Erika iz Postojne, Karmen iz Črnuč in Roman iz Ljubljane, ki so že prejeli navodila, kako do kart.

Deli s prijatelji