SVEŽE

VIDEO: Nina si je ogledalo že več kot 16 tisoč ljudi

Objavljeno 06. februar 2013 20.55 | Posodobljeno 06. februar 2013 20.57 | Piše: M. U.

Pesem Zadnje upanje je nekemu dekletu pomagala preboleti fanta.

Nino. Foto: Tilyen Bucik

Nino je mlad pevec, pianist, avtor, producent in bodoči profesor glasbe, ki je znan predvsem po svojih lahkotnih plesnih pop pesmih. Zdaj pa je zaigral na drugače strune in se predstavlja v bolj odrasli in zreli podobi. Nova pesem, za katero je že posnel videospot, pop rock balada ima naslov Zadnje upanje.

Njegova najbolj osebna pesem

»Ko ti usoda nenadoma vzame osebo, ki je bila vedno del tvojega življenja, je lahko zelo težko. V težkih življenjskih trenutkih tolažbo vedno najdem v glasbi in ravno pesem Zadnje upanje, ki je nastala zaradi ene od mojih najtežjih preizkušenj, je moja najbolj osebna pesem,« je dejal Nino.

Videlo ga je že prek 16.000 ljudi

Za naš portal pa je Nino o prvih odzivih na pesem povedal: »V manj kot tednu dni si je videospot na youtubu ogledalo prek 16.000 ljudi, kar je izjemna številka za slovenskega glasbenika. Zelo sem vesel, da so ljudje tako dobro sprejeli pesem. Dobil sem res ogromno elektronske pošte, pišejo o tem, kako so našli svojo zgodbo v besedilu, enemu dekletu je celo pesem pomagala, da je prebolela fanta. Kadar se ljudje tako močno odzovejo na pesem, si štejem to v veliko čast in sem vesel, da so jo začutili.«

 

Deli s prijatelji