KATALENA

Vesnin poročni ples pod polno luno

Objavljeno 15. avgust 2011 21.22 | Posodobljeno 16. avgust 2011 11.55 | Piše: A. P.

Pevka skupine Katalena je skočila v zakonski stan

Vesna in David v dežju cvetja in riža

Minulo soboto sta si na ljubljanskem magistratu večno zvestobo obljubila pevka Vesna Zornik in njen izbranec David Stonič. Priljubljena glasbenica in njen vojak sta veljala za enega najprikupnejših parčkov na estradni sceni, zato ne preseneča, da se je njune poroke udeležila kopica zvezdnikov, prijateljev in družinskih članov, ki so solznih oči opazovali, kako se je prikupna Vesna v čudoviti poročni obleki sprehodila pred matičarja.

Vrsta nastopov znanih glasbenikov

Potem ko je njun zakon zapečatil župan Zoran Janković, so se svatje preselili na Janče, kjer je sledila zabava, kot je ne pomnimo. Na vrhu hriba s čudovitim razgledom na prestolnico so se na čisto pravem odru vrstili nastopi glasbenikov, plesalk in govori svojcev. V prvi vrsti so bili seveda člani skupine Katalena, ki koncertirajo z Vesno že več kot 10 let. Izpostaviti velja nastop odlične Aphre Tesla in Metoda Banka, pa premierni koncert Guštija in njegove Chantal, bobnarja Roka Koritnika, nalezljivo razposajena harmonika Janeza Dovča in kitara Dejana Lapanje pa sta nas vabili k plesu pod polno luno.

Medeni tedni

V čudovitem vzdušju ob odlični hrani smo pozdravili jutro, ki je mladoporočenca odpeljalo na medene tedne. Želimo jima veliko sreče na novi življenjski poti.

Deli s prijatelji