REKORDNO

Take That so povozili Springsteena

Objavljeno 24. julij 2011 11.22 | Posodobljeno 24. julij 2011 12.30 | Piše: I. P.

Zgodba včasih najstniške zasedbe s čarobnim pridihom uspeha

Najgorečnejši takethatovci ponosno razkazujejo svojo privrženost skupini
Take That so samo v osmih nočeh z nastopi na štadionu Wembley v juniju in juliju zaslužili več kot 38 milijonov britanskih funtov (to je 43 milijonov evrov). Prejšnji največji zaslužek je pripadal Bruceu Springsteenu (61), za serijo 10 koncertov na Giants Stadiumu v New Jerseyju, s katerimi je zaslužil okoli 27 milijonov evrov.

Že zaslužek z Wembleya je bil ogromen, a to ni vse

Skupina se lahko pohvali še z drugimi rekordnimi številkami. Fantje so na 29 nastopov privabili 1,8 milijona oboževalcev in zaslužili 124 milijonov evrov bruto. Vseh obiskovalcev na Wembleyju je bilo kar 623.737, Springsteena pa si je na njegovi seriji koncertov leta 2003 v živo ogledalo 566.560 ljudi.

Robbie Williams (37) je potreboval veliko časa za vrnitev

Take That se je lani po 15 letih spet pridružil Robbie Williams. Med nastopi je imel Robbie tudi nekaj solo točk, zapel je nekaj svojih starejših uspešnic, kot so Angels, Rock DJ, seveda pa je bil poudarek na predstavitvi pesmi z albuma Progress, ki ga je skupina z Robbiejem posnela lani.

Robbie Williams po koncertu: »Če ne bi bilo gledalcev, ki so me spodbujali in mi dajali energijo, ne bi mogel izvesti celotnega programa.«
Deli s prijatelji