DOBRODELNOST

Shakira izkorišča nosečnost

Objavljeno 21. januar 2013 10.34 | Posodobljeno 21. januar 2013 10.34 | Piše: K. C.

S fotografijami noseče pevke bo par pomagal otrokom.

Še ena zvezdnica se je pohvalila s svojim nosečniškim trebuščkom. Kolumbijska pevka Shakira pa je to storila drugače, kot smo vajeni. Ob njej je namreč majico odvrgel tudi njen partner, katalonski nogometni zvezdnik Gerard Pique, ki se ponosno dotika njenega trebuščka. Shakira ima na fotografijah oblečen modrček in krilo, Pique pa nosi le kavbojke.

Pevka za Unicef

Tega pa nista storila zato, da bi intimno fotografijo prodala in zaslužila, temveč želita pomagati. S sodelovanjem z dobrodelno organizacijo Unicef bosta polepšala življenje otrokom, ki pomoč res potrebujejo. Pevka je priredila tako imenovani baby shower, zabavo, na kateri bodoči starši prejmejo darila za novega družinskega člana. Verjamemo, da si mladi par lahko privošči vse, kar si bo njun otrok zaželel, in tega se očitno zavedata tudi sama, zato sta na nekakšnem virtualnem baby showerju na spletu prosila svoje oboževalce, naj darila podarijo otrokom, ki v življenju niso imeli sreče. To lahko storite na Unicefovi spletni strani, kjer sta Shakira, sicer Unicefova ambasadorka, in nogometaš Barcelone zapisala: »Želiva proslaviti prihod najinega prvega otroka z vsemi vami. Upava, da bova v njegovem imenu omogočila manj privilegiranim otrokom osnovne stvari s prejetimi darili in donacijami.«

Pique se je pošalil

V zadnjih dneh leta 2012 se je Pique pošalil, da je njegova izbranka že postala mamica, kar so mediji seveda hitro pograbili, nato pa jih je Barcelonin nogometaš spomnil na t. i. santos inocentes ali španski dan norcev. Zvezdniškega otroka torej še ni, glede na velikost Shakirinega trebuščka pa ne bo minilo več veliko časa, da bo njun prvorojenec prijokal na svet. Rodil naj bi se konec tega meseca, imena pa zvezdnika še nista izbrala.

Shakira je še vedno aktivna

Kljub visoki nosečnosti pa je Shakira še vedno dejavna, pred dnevi se je namreč udeležila predstavitve knjige The Wind and Random, ki jo je napisal njen oče William Mebarak. Ob tem je imela kratek govor, sicer pa je sedela poleg Gerarda, s katerim sta se ves čas držala za roke. Načrte ima že celo za mesece po porodu, marca bo namreč postala žirantka v glasbenem šovu The Voice.

Deli s prijatelji