SPREMEMBA

Rdečelasa Nina spet črnolaska?

Objavljeno 12. avgust 2011 10.30 | Posodobljeno 12. avgust 2011 10.30 | Piše: Maja Kepic

Za mnenje o pričeski je prosila kar svoje oboževalce

Nagajiva Nina ...
Je poletje čas za spremembe?« je kar prek spleta pobarala oboževalce Nina Pušlar in zraven pripela svojo fotografijo iz časov, ko je bila še črnolaska. Ali se je postavni pevki res stožilo po dolgih in temnih kodrih, s katerimi nas je osvajala še kot najstnica? »Fotografija črnolase Nine je bila le lep spomin na stare čase in kot nekakšen test za moje oboževalce. Odgovori in komentarji, ki so sledili objavi, so potrdili, da se kot oranžnolaska počutim odlično in očitno oddajam pravo energijo, zato sprememba seveda ni potrebna,« je pojasnila Nina in tako priznala, da je vse, ki so zavzeto komentirali objavo in podajali različna mnenja o njeni frizuri, potegnila za nos.

Pevka se je te dni vrnila s krajšega dopusta. »Za oddih je to poletje zelo malo časa, vendar se mi je vseeno uspelo osvežiti na morju. S prijateljicama sem preživela štiri prekrasne dni na naši obali,« je povedala. Zdaj se je pridno zaprla v studio, kjer snema pesmi za album, ki bo prišel na prodajne police prav na njen 23. rojstni dan, to je 25. oktobra. »Moj tretji album bo nekaj res posebnega, zato sem se odločila, da si ga preprosto podarim za rojstni dan. Zavedam se, da ustvarjam za svojo publiko in pozitiven sprejem novega albuma bo zame najlepše darilo.«

Nina priznava, da kljub napornemu urniku uživa v tem, kar dela. »Moji dnevi so zelo odvisni od sprotnih obveznosti, zato ni velikih razlik med ponedeljki, torki in drugimi dnevi. Bistvo so koncerti, ki so večinoma za vikende. Ko ni koncertov, so pevske vaje, priprave, športne aktivnosti in kakšen dan oddiha, ko si vzamem čas samo zase.« In kaj počne v tistih redkih trenutkih, ko glasba ni v prvem planu? »Ukvarjam se s športom, oblikujem pričeske in make up. Zelo rada berem, poslušam glasbo in sploh rada spremljam vse, kar je povezano z umetnostjo,« nam je še razkrila oranžnolasa lepotička.
Deli s prijatelji