DIETE

Prekleto, nisem debela, normalna sem!

Objavljeno 09. april 2017 11.33 | Posodobljeno 09. april 2017 11.33 | Piše: T. P.
Ključne besede: Pink dieta

Pink, ki je pred tremi meseci v drugo postala mamica, ne verjame, da je normalno takoj po porodu skočiti v prednosečniško telo.

Svojega otroka naj bi želela poimenovati kar po viskiju.

Dejstva: žensko telo se z nosečnostjo spremeni. Po porodu ne more kot po zamahu s čarobno paličico skočiti v prednosečniško stanje. Mnoge mlade mamice po porodu nikoli več nimajo telesa kot prej. In hkrati – sodobna zahodna kultura ženskam postavlja že nemogoče in nerealne lepotne standarde ne glede na to, ali so rodile ali ne, o čemer glasno pričajo ženske in tabloidne revije. Tega se nadvse dobro zaveda tudi trikratna prejemnica grammyja Pink, ki bi ji tehtnica, če bi stopila nanjo, zdaj pokazala 72 kilogramov pri le 160 centimetrih višine. »Po današnjih menda normalnih standardih sem predebela. Toda, prekleto, ne počutim se tako!«

Čuti le sebe samo

Njeni koncerti so bili eksplozija energije, kratke majice, ki so bolj razgaljale kot zakrivale trebušček, pa so razkrivale njeno mišičasto telo. A to je bilo pred šestimi leti, še preden se je poleti 2011 v zakonu s Caseyjem Hartom rodila hči Willow. A čeprav se je zvezdnici nato postopno pod taktirko in budnim očesom osebne trenerke Jeanette Jenkins uspelo znebiti 22 kilogramov, ki jih je pridobila med nosečnostjo, so se zlobni komentarji na račun njenega telesa zdaj spet vrnili. Zgolj zato, ker so od rojstva njenega sina Jamesona minili že trije meseci, Pink pa še vedno ni v prednosečniški formi.

»Ker sem normalna!« se je odzvala. Z mislimi verjetno pri primerjavi z nekaterimi zvezdnicami, ki že teden ali dva po porodu skoraj čudežno skočijo v prednosečniška oblačila. »Vem, da nisem še niti blizu zadanemu cilju, in vem, da se nekaterim zdim za sodobne standarde debela, toda – ne počutim se tako! Čutim le samo sebe!« je tvitnila glasbenica, ki se je pod vodstvom Jenkinsove doslej znebila treh kilogramčkov, do svoje sanjske teže pa bi rada shujšala še za 14. Ob tem vsem ženskam polaga na srce, naj se ogibajo najhujše sovražnice, osebne tehtnice. 

.

Deli s prijatelji