OČKA

Očka Eros: »Hvala Marici za čudovito darilo«

Objavljeno 09. avgust 2011 21.57 | Posodobljeno 10. avgust 2011 14.00 | Piše: M. K.

O zakonu s šarmantnim Erosom Ramazzottijem spregovorila bivša žena

Italijanski kantavtor je do ušes zaljubljen v postavno temnolasko

Morda ni naključje, da je italijanski zvezdnik Eros Ramazzotti dobil ime po bogu ljubezni. Priljubljeni kantavtor, znan po romantičnih napevih, je namreč velik ljubljenec predvsem ženske populacije. Z leti, kmalu jih bo dopolnil 48, privlačnosti ni izgubil. Sivolasi pevec ima te dni še posebno veliko razlogov za veselje: petnajst let po rojstvu prve hčerke Aurore mu je zdajšnja partnerica, komaj 21-letna italijanska manekenka Marica Pellegrinelli, povila še eno deklico. Ponosni starši so novorojenko poimenovali Raffaella Maria.

»Hvala Marici za čudovito darilo«

»Moje srce je preplavilo neznansko veselje, kakršnega želim tudi vsem vam. Danes ob 19.07 se je rodila Raffaella Maria, hvala Marici za to čudovito darilo,« je na svojem uradnem profilu na facebooku zapisal Eros. S kar 26 let mlajšo lepotičko, ki je zaradi nosečnosti morala za nekaj časa postaviti na stran manekensko in igralsko kariero, sta skupaj šele dobro leto. Postavna temnolaska pa pravi, da se s tem ne obremenjuje pretirano, saj je prepričana, da je Eros ljubezen njenega življenja in ji bo preostalo še dovolj časa, da vse zamujeno nadoknadi. Tudi italijanskemu pevcu ne zmanjka lepih besed o svoji izvoljenki. »Marica je v življenju izjemno pozitivno naravnana, je zelo lepa in pametna,« je povedal v intervjuju za enega od italijanskih časnikov.

Bivša žena še vedno samska

Ramazzotti je sicer že občutil čare starševstva; s postavno švicarsko voditeljico Michelle Hunziker, s katero sta bila poročena med letoma 1998 in 2002, ima 15-letno hčer Auroro, ki živi z mamo, ta pa je pri svojih 35 letih še vedno prava seks bomba. A lepota in uspeh očitno strašita morebitne snubce, zato zvezdnica še vedno ni našla prave ljubezni. »Trenutno sem samska. Sama sem, zelo sama. Vas zanima, zakaj? Večina se jih ustraši. Mislijo si: stara je 35 let, uspešna, veliko potuje, je neodvisna, torej raje ne bom šel v to, bi se bilo treba preveč truditi. Potem so tu tudi moški, ki so nekoliko bolj pogumni, ti so običajno starejši od 50 let, vendar še nisem našla takšnega, ki bi mi bil resnično všeč,« se je v intervjuju za neko revijo izpovedala Michelle.

»Ja, bila sva lep par, mogoče celo preveč lep!«

Zvezdnica je spregovorila tudi o zakonu z Erosom. Novinarka ji je namreč dejala, da je veliko Italijanov še danes prepričanih, da sta bila najlepši in najboljši zvezdniški par. »Z Erosom sva imela resnično in prelepo ljubezensko zgodbo. A ne bi govorila o njem. Glede na to, da ima otroka z neko drugo žensko, nočem biti tako nediskretna. Ja, bila sva lep par, mogoče celo preveč lep. Veste, včasih pomislim, da nisva šla narazen zato, ker bi si tega želela, ampak zato, ker sva bila premlada, nihče pa nama ni pomagal, ko je bila najina zveza v globoki krizi,« je še povedala plavolasa lepotica.

Deli s prijatelji