SEKSI

Nov videospot in božični album

Objavljeno 18. december 2017 22.02 | Posodobljeno 18. december 2017 22.03 | Piše: Mojca Marot

Danijela v spodnjem perilu ob Urošu Periću.

Uroš je posnel avtorsko pop balado. Foto Bojan Ribežn

Eden najbolj delavnih in uspešnih glasbenikov v tujini in doma Uroš Perič je za svoje oboževalce napisal in posnel novo skladbo. Gre za avtorsko pop balado z originalnim naslovom You Know I loved you. Premierni videospot, ki je pred nekaj dnevi ugledal luč sveta, je bil posnet v Zrečah in Slovenskih Konjicah pod taktirko režiserja in producenta Andreja Pratnemerja. Poleg Perića v njem nastopa tudi Danijela Burjan, za njuno podobo pa je poskrbela Nika Strašek. »Ideja za videospot se je utrnila spontano, ob poslušanju pesmi. Zaželel sem si minimalističen videospot, nabit s čustvi in romantiko. Predstavljal sem si Uroša za klavirjem, za pridih erotičnega pa sveče na klavirju in inserte ženske, o kateri prepeva. Medtem ko ona koketira z njim, se on spominja pozitivnih in negativnih čustev, povezanih z njo. In sanjari,« pojasnjuje Pratnemer, ki dodaja, da obožuje to zvrst glasbe in ceni Uroša kot avtorja. Da je vlogo ženske, o kateri sanjari Uroš, dobila prav Danijela, ni naključje, dodaja Pratnemer: »Danijela je moja sokrajanka, nedavno je tekmovala tudi za miss Universe, nanjo smo vsi ponosni,« je še razkril Pratnemer.

Kljub temu da je vajena kamer in odrov, je bila, kot pravi Danijela, ta izkušnja zanjo nekaj povsem novega. »Snemanje videospota s tako čudovito ekipo, vrhunskim režiserjem in producentom Andrejem Pratnemerjem na čelu je bilo zame nekaj novega. Biti v kadru, ki ga premišljeno sestavi zares krasna in izkušena ekipa, je pravo veselje,« pravi Danijela, ki se je z lahkoto vživela v svojo vlogo. »V spodnjem perilu mi ni bilo prav nič nelagodno, saj sem tega navajena. Vzdušje pa je bilo ves čas sproščeno,« je še dejala.
Sicer je Uroš Perič vseskozi razpet med domovino in tujino, za oboževalce pa je v tem mesecu izdal velik božični album, ki ga je posnel s Simfoničnim orkestrom, Big bendom in Mladinskim pevskim zborom RTV Slovenija z naslovom Have a Perry Christmas.

Deli s prijatelji