LJUBOSUMJE

Ljubosumni Tony Cetinski

Objavljeno 19. marec 2017 10.02 | Posodobljeno 19. marec 2017 10.03 | Piše: A. J.

Pevec je priznal, da je ljubosumen zaradi žene, ne pa tudi na Jacquesa Houdeka.

Tony in Jacques raje skupaj pojeta, kot da se prepirata.

Hrvaški pevec Tony Cetinski pravi, da ženi Dubravki namenja veliko pozornosti, do nje pa je tudi nadvse spoštljiv. Zvezdnik priznava, da je nad ljubeznijo, preden je srečal svojo zdajšnjo ženo, že obupal. Kot je dejal, se ob njej počuti mirnega, to se mu zdi ena od najpomembnejših reči v odnosu, v zakonu menda uživa bolj kot kdaj prej. Tony in Dubravka sta poročena tri leta, vzela sta se leta 2014 po osmih mesecih zveze. Zaobljubi sta si izmenjala v Las Vegasu, poročni zabavi pa sta se odvrteli v njenem rojstnem kraju Vinkovci in v Zagrebu.

»Nisem preveč ljubosumen. Morda malo. Ampak saj je normalno, da si ljubosumen, če je žena tako lepa in 15 let mlajša,« je povedal pevec.

Tony je v zadnjem mesecu vzbudil pozornost, ko se je spravil na hrvaškega predstavnika za nastop na Evroviziji Jacquesa Houdeka. Pevcu, ki je Hrvate prepričal s pesmijo My Friend, je očital, da je kopiral njegovo interpretacijo pesmi Caruso. Očitek je dvignil v hrvaških glasbenih vodah veliko prahu. Tony je pozneje, ko je stvar prespal, vseeno nekoliko umiril žogico. »Jacques je odličen pevec, ki je pazljivo poslušal mojo izvedbo Carusa in povzel način menjave pevskih tehnik iz operne v pop. Navadil sem se, da me kopira. Želim mu vse dobro, čeprav me na nekih točkah njegov vokal preveč spominja na ženskega – vendar pa je to lahko tudi dober faktor presenečenja,« je komentiral in pripomnil, da ne bi bilo slabo, če bi se Jacques na to temo poigral s kostumom. Poudaril je tudi, da je že vajen, da ga pevec kopira, in da mu kljub temu želi vso srečo v Kijevu.

Da Tony Cetinski Jacquesa ne prenaša najbolje, so Hrvati lahko videli že v šovu The Voice. Njegov odhod v Kijev mu gre najverjetneje še bolj v nos zato, ker se je tega tekmovanja v preteklosti tudi sam udeležil – Hrvaško je zastopal leta 1994 –, a je njegova pesem vzbudila veliko manj pozornosti. Jacques je postal s pesmijo, v kateri poje duet sam s seboj, prava spletna zvezda, opazili pa so ga tudi v tujini.

 

.

Deli s prijatelji