VESELO BO

Klinči Rebeki pesem za poročno darilo

Objavljeno 21. junij 2011 21.09 | Posodobljeno 22. junij 2011 09.00 | Piše: Maja Kepic

Svatov bo več kot sto, Aleš Klinar pa je za poročno darilo napisal novo pesem

Konec tedna bosta stopila pred oltar.
Potem ko je sredi junija v zakonski jarem skočila pevka Lara Šiljevinac (31), bo že to soboto dahnila usodni da še ena znana Brežičanka, pevka in manekenka Rebeka Dremelj (30). Čeprav je sama večkrat poudarila, da svojega velikega dneva ne bo delila z javnostjo, pa je ekskluzivno za Slovenske novice vendarle izdala nekaj sočnih podrobnosti. »Svatov različnih narodnosti bo nekaj več kot sto. Jedli bomo poročno torto, ki bo različnih okusov, predvsem pa bo zelo velika,« nam je zaupala sladkosnedna Rebeka.

Njeno najljubše cvetje so orhideje, zato ne preseneča, da si je za poročni šopek izbrala prav te cvetlice. In kje bosta zaljubljenca pripravila ohcet? »Poroka bo na prostem, postavili bomo tudi velik šotor, kjer bo nora zabava,« je povedala Rebeka in dodala, da je povabila kar nekaj glasbenih gostov, ki bodo poskrbeli, da se bo pelo in plesalo vso noč. »Pred šesto zjutraj nikogar od svatov ne bomo spustili domov.« Izvedeli smo tudi, da je že dobila nekaj poročnih daril. Najizvirnejšega ji je pripravil znani producent Aleš Klinar, ki je ob tej priložnosti posebej zanjo napisal novo skladbo z naslovom Žena poročena. »Pesem sem že posnela. Je zelo zabavna, hudomušna in sem jo enostavno morala odpeti, kajti takšnega darila človek pač ne more zavrniti,« je v smehu povedala lepotička.

Rebeko smo povprašali še, ali je že imela dekliščino in kakšno zabavo so ji dekleta pripravila. »Povedala bom samo to, da se je dekliščina končala šele naslednji dan ob dveh popoldne. Mislim, da ni treba posebej razlagati, kako noro smo se imele,« je bila skrivnostna glasbenica, ki jo v zadnjem času poleg sreče v ljubezni izpopolnjuje tudi bleščeča kariera. Pred kratkim se je namreč vrnila iz Bolgarije, kjer je za svoj trenutni hit Pod mojo kožo dobila nagrado Balkan Music Awards.
Deli s prijatelji