ZASMEHOVANA

Jessie J (23) se smeji nadlegovalcem

Objavljeno 11. avgust 2011 19.31 | Posodobljeno 11. avgust 2011 22.00 | Piše: P. J.

Zaradi nadlegovanja se je šolala doma

Jessie je v spotu sedela zaradi zlomljene noge
Energična pevka Jessie J (23), sicer Jessica Ellen Cornish, se v svojem novem videospotu komaj kaj premika, večino spota je zaradi zlomljene noge kar presedela. Pevka si je nogo poškodovala med snemanjem vaje za festival Summertime Ball.

Glasba zdravi

Videospot za skladbo Who‘s Laughing Now, govori o njeni osnovnošolski izkušnji, o tem, kako so se njeni sošolci norčevali iz nje. »Z glasbo se da marsikaj spremeniti, moramo pa se biti tudi pripravljeni nasmejati sami sebi,« je o skladbi povedala pevka.

Jessie v boju proti nadlegovanju

»Ta skladba pripoveduje zgodbo mnogih, ki so morali v otroštvu prenašati zbadanja sovrstnikov. Upam, da bom z njo pomagala pri ozaveščevanju o resnosti izsiljevanja in trpinčenja v šolah.«

»Ko sem nekoč v šoli vzela tableto za srce, se je moja koža obarvala zelenkasto, in od takrat naprej so me sošolci v šoli klicali Nezemljanka (Alien) in vame metali kamenje. Zdaj se mi zdi to smešno, takrat pa se mi ni, daleč od tega, bilo je grozno,« se spominja Jessie.

Uspešna pevka se smeji zadnja

Pevka je ob izidu svojega novega spota napisala objavo tudi na svojem facebooku. »To je za vse tiste na moji šoli, ki so se iz mene delali norca in me nadlegovali, da sem se potem izpisala in se šolala doma.«

 

Deli s prijatelji