V TRETJEM MESECU ...

Je Severina noseča?

Objavljeno 02. april 2017 11.02 | Posodobljeno 02. april 2017 11.15 | Piše: A. J.

Pevka naj bi bila v tretjem mesecu nosečnosti z možem Igorjem Kojićem, a govoric ni potrdila.

Pevka ne more več skrivati bujnih oblin. Foto: facebook

Odkar sta Severina in Igor Kojić konec leta 2015 dahnila usodni da, se je nenehno šušljalo, da pričakujeta. Do zdaj so se vse govorice izkazale za neresnične, zdaj pa gre, poročajo tuji mediji, zares.

Štiriinštiridesetletna pevka, ki naj bi bila z 29-letnim možem noseča že tri mesece, govoric ni potrdila, je pa na fotografijah za novi singel Otrove jasno videti obris nosečniškega trebuščka. Severina se trenutno izogiba javnosti in večino časa preživi za štirimi stenami v Zagrebu. Družbo ji dela moževa družina.

Zvezdnica, ki bo kmalu praznovala 45. rojstni dan, o nosečnosti ne govori niti s sodelavci, saj meni, da je za oznanjanje sreče še prezgodaj. Ker ji je precej slabo, že en mesec ne nastopa, delovne vikende je zamenjala za druženje s sorodniki. Njen dragi ji je vseskozi na voljo.

Sestrice ali bratca se še posebno veseli Severinin petletni sin Aleksandar, čigar oče je srbski milijarder Milan Popović. Severina je Aleksandra rodila v domačem Splitu, po besedah vira pa naj bi v tamkajšnji državni bolnišnici rodila tudi drugega otroka, saj tam dela ginekolog, ki je zanjo skrbel, ko je bila prvič noseča.

»Materinstvo je najlepše, pravijo pa, da tudi najtežje delo na svetu. Jaz sem izkusila prvo, vendar se v prvih treh tednih po porodu vse spremeni. Spremeniš se v avtomat za mleko in menjavo plenic, hkrati pa še ne veš, ali si dober avtomat, dobra ali slaba mama, saj nimaš povratne informacije. Ko se mi je moj angel prvič nasmehnil, je bil to najlepši trenutek v življenju, to se ne more z ničimer primerjati,« je povedala Severina, potem ko je rodila Aleksandra. Takrat je tudi povedala, da bi, če bi imela punčko, otroka poimenovala Koko.

Severinin tast Dragan Kojić Keba že težko pričakuje vnuka. Šali se, da si želi oboje, vnuka in vnučko, in da bi bilo zato najbolje, da Severina rodi dvojčke. »Samo da smo živi in zdravi, pa bo vse v redu. Take sreče se ne more skriti, jaz je niti ne bi hotel prikrivati. Komaj čakam, da dobim vnučka,« je pred enim letom dejal srbski pevec. Severino je pohvalil kot dobro gospodinjo, ki mu, pravi, pomaga lupiti papriko za ozimnico.

Čeprav večinoma počiva, je pevka v zadnjih mesecih požela tudi nov glasbeni uspeh: izdala je balado Kao, ki so jo na youtubu predvajali več kot 10-milijonkrat. 

.

Deli s prijatelji