O OTROŠTVU

Gaga (25): Oče je seksal z dekleti, jaz pa sem gledala

Objavljeno 09. avgust 2011 18.26 | Posodobljeno 09. avgust 2011 18.26 | Piše: P. P.

Zdi se, da je striper zaslužen za to, da se je Gaga naučila igrati klavir že s štirimi leti.

Gaga ima mehko srce

»Nisem mogla niti dojeti teže vsega, kar sem vsakodnevno gledala,« je priznala v eni ameriški radijski oddaji Lady Gaga (25) o svojem očetu Joeju. »V meni je videl sebe. Nič mu ni bilo tuje, pa je tako, preden je šel na koncert Brucea Springsteena, seksal z nekaj dekleti pod sprehajališčem v New Jerseyju«, je Gaga razkrila šokantne podrobnosti iz svojega otroštva.

»Za mojo prvo ‘učiteljico‘ klavirja je angažiral striperja, s katerim je imel kasneje spolne odnose, da bi za eno ceno dobil dve uslugi. Poleg tega me je velikokrat vzgajal nasilno in me mlatil. Te udarce sem pomnila še mnogo dni, še posebno takrat, ko sem premaknila kak del svojega telesa,« je še razkrila.

Ko je oče izvedel, da jemlje kokain, jo je pretepel

Družina jo je naučila, naj zavrže vse predsodke o komer koli in čemer koli ter preizkusi vse, kar ji življenje ponuja. Gaga je že pred tem priznala, da je bila odvisna od kokaina in alkohola. »Joe je bil v nekaterih pogledih čudovit oče. Ko je izvedel, da jemljem kokain, me je pretepel. Rit sem imela rdečo in modro od udarcev, da mi je bilo žal vsake črtice, ki sem jo povlekla. Z njim se ni dalo veliko pogovarjati. Narediti sem morala, kar je hotel. Poslal me je na zdravljenje. Čeprav sem imela travmatično otroštvo, sem hvaležna, da me je v tako težkem stanju izvlekel iz pekla droge,« je na koncu dodala Gaga.

Morda so sedaj stvari kljub vsemu malo bolj jasne, piše Dnevnik.hr.

Deli s prijatelji