David Guetta dviguje temperaturo

Objavljeno 14. julij 2011 13.25 | Posodobljeno 14. julij 2011 13.25 | Piše: A. P.

Pred izidom novega albuma prepeva o dekletih

David Guetta v Franciji ne sme več voziti
Superzvezdnik plesne scene David Guetta že ogreva ozračje pred 29. avgustom, ko bo na svet privekal njegov novi album Nothing But The Beat. Prvi znanilec glasbene poslastice je skladba Where Them Girls At s Flojem Rido in z Nicki Minaj. Poleg omenjenih izvajalcev se bo na albumu predstavila zavidljiva vrsta zvezdnikov, kot so Taio Cruz, Ludacris, will.i.am, Usher, Snoop Dogg in Akon.

Prisluhnimo skladbi

 

Album Nothing But The Beat bo Davidova prva izdaja po izjemno uspešnem One Love iz leta 2009, ki se je prodal v treh milijonih izvodov, singlov pa je prodal celo štirikrat toliko. Singel Where Them Girls At bo v kratkem podprt tudi z videospotom. O priljubljenosti izvajalca priča tudi rekordno število oboževalcev na družabnem omrežju facebook. Z več kot 21 milijoni prijateljev je najuspešnejši izvajalec elektronske glasbe, med vsemi glasbeniki pa je na 16. mestu.

Guetta pri sosedih


Po uspešnem koncertu v ljubljanski dvorani Stožice bo Guetta tokrat precej dejaven pri sosedih. Na Budva Open Air festivalu v Budvi (Črna gora) bo nastopil 29. julija, 30. julija na plaži Žnjan v Splitu na Hrvaškem, 1. avgusta na festivalu Biljanini Izbori na Ohridu v Makedoniji ter potem še enkrat na Hrvaškem, in sicer 17. avgusta v klubu Bylbos v Poreču.

Deli s prijatelji