POMPOZNO

Po tisočem tvitu je Lady Gaga (25) izpolnila obljubo

Objavljeno 17. avgust 2011 16.35 | Posodobljeno 17. avgust 2011 19.30 | Piše: N. M.

Za video si je spremenila tudi barvo las

Za takšno pot bi najbrž žulje dobila vsaka tudi v navadnih čevljih

Lady Gaga (25) je izpolnila svojo obljubo in kot 1000. tvit objavila povezavo na svoj novi video, ki ga je posnela za pesem You and I.

V pričakovanju

Prejšnji teden, ko je začela čivkati o novem singlu in vse do tega zelo zaželenega tisočega čivka je objavila kar nekaj namigov. Po objavi slike svojega moškega alter ega je objavila še dve fotografiji. Na prvi je slikana s ptičje perspektive med igranjem klavirja na polju, druga pa prikazuje njene okrvavljene in ožuljene noge v čudaških čevljih, kot smo od nje že navajeni.

Gaga je snemala spot prejšnji mesec v Springfieldu (zvezna država Nebraska). Kot je pojasnila, gre za zgodbo, kako dobiti nazaj osebo, ki jo ljubimo. »Video temelji na ideji, da ljudje zelo trpimo, če nismo z ljubljeno osebo,« je izjavila pevka. »Hotela sem video, ki bo predstavljal mene, kako tečem in prehodim na stotine kilometrov od New Yorka do Nebraske, da ga dobim nazaj,« je še dodala.

V videu lahko poleg njenega moškega alter ega Joa Calderona, s katerim sta celo v istem kadru, opazimo še en njen čudaški podvig, in sicer del njene reinkarnacije v morsko deklico Yuyi.

 

Kako bizarna je tokrat, si oglejte v videu:

Deli s prijatelji