KLJUB POLETJU

Ceca se v hišnem priporu ne more kopati

Objavljeno 12. avgust 2011 11.45 | Posodobljeno 12. avgust 2011 12.45 | Piše: P. P.

Ker bazen ni v sklopu stanovanja, bo o njem še nekaj mesecev lahko le sanjarila

Ceca je klonila pod psihičnim pritiskom zadnjih dni.
Svetlana Ražnatović - Ceca (38) se že vse poletje ni zmočila v bazenu, ki je v kleti njene vile v Ulici Ljutice Bogdana. Seveda ne zato, ker se ne bi želela, ampak, ker se ne more. Oddajnik v zapestnici, ki jo ima na nogi, odkar je v hišnem priporu, namreč ne nese tako daleč, pa bi se avtomatsko vključil alarm, kot da je snela policijsko ‘okrasje‘. Od prijetne poletne osvežitve jo loči le 13 metrov, v tem primeru velikih 13 metrov v hiši, ki meri 1500 kvadratnih metrov.

Ko so postavljali oddajnike, je izvedela, da ne bo mogla v bazen

»Ceca je bila zelo ljubezniva, ko smo postavljali oddajnike za njeno zapestnico. Čeprav smo jo zbudili, nas je z nasmeškom povabila na kavo. Njeno prvo vprašanje se je nanašalo na domet oddajnika. Želela je poklicati mojstre, da bi ji usposobili bazen, a ko smo ji povedali, da se ne bo mogla kopati, je odnehala. Ker bazen ni v stanovanjskem delu hiše, bi, če bi šla v bazen, prekoračila območje, predvideno za bivanje v hišnem priporu, kar bi aktiviralo alarm,« je za Kurir razkril sogovornik iz uprave za izvrševanje kazenskih sankcij.

Tako Ceci preostane le, da se naslednje mesece do januarja, ko bo ‘oddelala‘ svoje, sprošča v džakuziju. Bazen pa bo moral počakati ...

Deli s prijatelji