NA SCENI

Bivša na glas: Cetinski ne plačuje in zanemarja hčer

Objavljeno 04. november 2015 12.53 | Posodobljeno 04. november 2015 13.22 | Piše: D. P.

V tem koledarskem letu sta preživela skupaj le sedem dni. Pa še to v času, ko je bila Pia na dopustu pri Tonijevih starših v Rovinju.

Glasbena menedžerka Ivana Nobilo in hrvaški pevec Tony Cetinski (46) sta se razšla pred tremi leti daleč od sojev televizijskih kamer. Tudi težkih obtoževanj ni bilo. A njun odnos niti danes ni takšen, kot bi moral biti. Kriv je pevec, ki menda ne plačuje redno preživnine za hčerko.

Dve tožbi

Tony in Ivana sta se spoznala leta 1999, po osmih letih sta se poročila, leta 2009 pa se jima je rodila hči Pia. Ker pozivi niso pomagali, se je Ivana odločila, da pravico in denar izterja na sodišču. Tam toži Tonyja zaradi zanemarjenja mladoletne hčerke in neizpolnjevanja obveznosti vzdrževanja.

Skuša plačati

»Tega ne želim komentirati. Lahko pa povem, da skušam poplačati vse dolgove, za katere niti nisem vedel, da obstajajo. So pa posledica njenih 'poslovnih dosežkov'. Preživnino pa plačujem,« je za jutarnji.hr zatrdil Cetinski. Še enkrat je zatrdil, da redno plačuje 3000 kun (okoli 400 evrov) na mesec. »Plačal je za september, prej pa štiri mesece nič. Prav tako še ni poravnal stroška za oktober,« pa so povedali očitno izjemno dobro informirani Ivanini bližnji.

Bivši odplačuje zajeten kredit

Tony je v tem koledarskem letu preživel s Pio skupaj le sedem dni. Pa še to v času, ko je bila Pia na dopustu pri Tonijevih starših v Rovinju. V zadnjih treh letih je Pia le enkrat prespala pri očetu v Zagrebu.

Toda Ivani Tony očita, da mora odplačevati tudi kredit (okoli 570.000 evrov), za katerega je bil on porok. S tem denarjem je Ivana kupila stanovanji. Ivana pravi, da sta si razdelila kredit in stanovanji, zanika pa je govorice, da je v enem od stanovanj uničila parket.

Deli s prijatelji