NEIZPOLNJENA ŽELJA

Amy Winehouse je hotela biti mama

Objavljeno 01. avgust 2011 14.15 | Posodobljeno 01. avgust 2011 14.15 | Piše: N. M.

Posvojiti je hotela desetletno deklico z otoka Sveta Lucija

Posvojiti je želela deklico
Britanski mediji so odkrili, da je pevka Amy Winehouse pred smrtjo sprožila postopek posvojitve deklice z otoka Sveta Lucija, Daniko Augustine. Deklica je pevko spoznala pred dvema letoma, posvojitev pa bi bila izvršena to leto, saj je pevka že imela dovoljenje staršev, ki za deklico niso mogli skrbeti.

Mati in hči

»Kadar je Amy prišla na otok, sta skupaj preživeli veliko časa. Skupaj sta se sprehajali po plaži in jahali. Amy mi je bila kot mama in tudi ona me je imela za hčer. Veselila sem se življenja z njo v Londonu. Ne morem verjeti, da je ni več,« je dejala Danika.

Zavihtela se je na vrh

Osem dni po Amyjini smrti se je na vrhu britanske lestvice BBC znašel njen album Back to Black, ki je prvo mesto zasedel že leta 2006. S tem se uresničujejo napovedi strokovnjakov, ki so napovedovali, da bo Winehousova po smrti zakraljevala na glasbenih lestvicah. Amy Winehouse je za seboj zapustila veliko neizdanega materiala. Za zdaj ni znano, ali bodo njene skladbe izdali posthumno.

Zakaj je umrla, še ni znano

Vzrok smrti Winehousove še vedno ostaja nepojasnjen, rezultati toksikološke preiskave pa bodo znani v naslednjih tednih. Pevko so v torek v družinskem krogu pokopali na londonskem pokopališču Edgwarebury.

Kar pet se jih je uvrstilo na lestvico 40 najboljših singlov radia BBC, in sicer Back to Black, Tears Dry On Their Own, Rehab, Love Is A Losing Game in You Know I‘m No Good.
Deli s prijatelji