PSIHIČNA STISKA

VIDEO: Denise Dame v solzah: očetova smrt je sprožila vso to travmo 

Objavljeno 12. februar 2018 12.00 | Posodobljeno 12. februar 2018 12.31 | Piše: P. Pa.

Korošica se je razgovorila o svojem zasebnem življenju. 

Denise Dame je spregovorila o tem, zakaj je danes takšna, kot je. FOTO: Youtube

Denise Dame je prepričana, da ji je s strokovno pomočjo psihiatra uspelo najti vzrok njenih težav. Kot je razkrila v svojem najnovejšem videu, ki ga je objavila na spletu, se je vse skupaj začelo v njenih najstniških letih, ko je občutila veliko praznino. Razkrila je, da je mama veliko delala, da bi ji omogočila čim več, oče pa je na Hrvaškem, kjer je imel tudi družino. Čeprav je imela stikov z očetom malo, ga je oboževala in zdaj je ugotovila, da je prav očetovsko figuro najbolj pogrešala, kar je zelo zaznamovalo njeno življenje.

»Iskala sem takšne fante, kot je bil oče. Čustveno nedostopne, ki so me vlekli za nos in so imeli druge punce. Jaz pa sem vedno mislila, da nisem vredna ljubezni, zato sem se skušala dokazati. Res sem imela v glavi, da če bom bolj lepa, bolj suha in uspešna, bom vrednejša ljubezni. A se to ni zgodilo. Noben fant ni zapustil svoje punce zaradi mene,« je razkrila in dodala, da je bilo usodno poletje, ko je zaradi smrti očeta doživela pravi šok. »Oče je padel v komo in kmalu za tem umrl. Tedaj sem se še bolj posvetila manekenstvu, da bi čim manj mislila na to, in ravno v tem času se je pojavil bivši, o katerem toliko govorim. Če pomislim za nazaj, vem, zakaj sem se tako navezala nanj. V njem sem našla nadomestnega očeta. Bil je star kot oče. Nudil mi je finančno in duševno zaledje. Uredil mi je zobe in naredil vse to, kar delajo očetje za svoje hčerke,« je povedala Denise in dodala, da je kmalu ugotovila, da ni vse tako rožnato, saj je ugotovila, da je pravi ženskar. A tega, da imata težave, ni hotela priznati. Svojo žalost je utapljala v alkoholu, nekega dne pa jo je enostavno poslal nazaj domov.

»Živela sem v iluziji, da če bom vse to spremenila, da bova spet skupaj. Po nekem naključju je našel posnetke na youtubu in me želel znova videti. Takoj sem šla k njemu v Mehiko, a vsi veste, kako klavrno se je to končalo. To je bil velik šok. Alkoholu sem se vdajala še bolj kot prej. Končno sem na pobudo prijateljev videla, da tako ne bo šlo naprej in si našla strokovno pomoč in ugotovila, da je smrt mojega očeta sprožila vso to travmo. Da si nisem vzela časa za žalovanje. Zdaj delam na sebi in hočem najti psihično stabilnost. Želim pomagati vsem, ki se soočajo z družinskimi stiskami,« je še dejala in mladim dekletom položila na srce, naj ne dajejo fantom prednosti pred kariero.

 

 

Deli s prijatelji