ZNANI V ZVEZDAH

Spoznajte hčerko Tine Maze: simpatična, odprta in strastna

Objavljeno 19. februar 2018 07.08 | Posodobljeno 19. februar 2018 13.17 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Vsekakor lahko pričakujemo, da bomo o tej simpatični, odprti in strastni deklici z močno osebnostjo še marsikaj slišali – pa ne samo na račun znanih staršev.

FOTO: Mediaspeed.net
Deklica Maze-Massi ima ascendent v tehtnici, kar označuje šarmantne ljudi, ki želijo ugajati drugim, imajo naravni čut za eleganco, modo in umetnost, a so lahko tudi precej ležerni in labilni, radi se naslanjajo na druge. Kljub navidezni umirjenosti pa je njena Luna v intenzivnem, globokem škorpijonu, kar kaže odločnost, vztrajanje za vsako ceno, kljubovanje, ljubosumje, pogum in potrebo po dramatiziranju. Na prvi pogled simpatična in prilagodljiva deklica bo pogosto cepetala, ko kaj ne bo po njenem. Hkrati ima stelij planetov v vodnarju, ki prav tako ni najbolj ubogljivo in upogljivo znamenje – Venero, Sonce in Merkur. Vodnarski otroci so lahko hiperaktivni, nenehno se jim mora kaj dogajati, hitro se vsega naveličajo in nihajo od ene dejavnosti in hobija k drugi. Hkrati so izredno bistri, prijateljski, razumevajoči in strpni do drugih, a potrebujejo veliko mero svobode, ne prenesejo nobenega omejevanja, pravil in zapovedi. Delujejo moderno, njihove ideje so napredne, pozneje so ekscentrični, odprti in pred svojim časom.

Zanimivo je, da je stelij v 5. hiši ustvarjalnosti in športa. Malčica je vsekakor podedovala športne gene, vendar ji za profesionalno športno kariero primanjkuje vztrajnosti, borbenosti, trme in nepremagljivosti, ki jih najdemo v karti mame Tine Maze. Ta je namreč močna in trmasta bikica, ki je nič ne premakne z zastavljene poti, s poudarjeno energijo kozoroga, ki ga žene ambicioznost in težnja k uspehu za vsako ceno. Za športno kariero Tini koristi celo, da nima nobenega planeta v vodnih znamenjih in Luno v hladnem kozorogu, kar pomeni, da se je lahko tekmovanj lotila pragmatično in razumsko, brez nepotrebnega čustvovanja, smiljenja sami sebi, tarnanja itd. Hčerka je veliko bolj 'zračna', prilagodljiva, odprta in čustvena kot mama, a jo, ko ji je nekaj pomembno, vodijo škorpijonske strasti. Mars v strelcu podpira športne dejavnosti, a usmeri se lahko v povsem druge discipline – padalstvo, potapljanje, sabljanje, jahanje –, ki jih je lahko več, saj se jih pogosto naveliča in odneha. Verjetneje je, da bo razvijala umetniško žilico, se ukvarjala z modernimi oblikami umetnosti, z rakom na vrhu 10. hiše kariere pa je njen poklic lahko tudi socialno usmerjen – npr. likovna pedagoginja ali trenerka itd.

Luna je v 2. hiši financ, kar pomeni, da ji materialna stabilnost predstavlja čustveno varnost. Ker je v škorpijonu, si bo odločno prizadevala, da jo doseže, s čimer pa se ne bo spopadala pogosto, saj je v hiši financ tudi najsrečnejši planet Jupiter, ki kaže širitev, srečo, uspeh. Sekstil s Plutonom zagotavlja, da bo v svojem poklicu dobro zaslužila, pa še starši in partner bodo vlagali v njene projekte. Zdravje ji bo dobro služilo, Neptun na vrhu hiše zdravja nakazuje le nagnjenost k prehladom, alergijam, občasno večji občutljivosti, a ni slabo aspektiran, torej ne bo nič hujšega. Vsekakor lahko pričakujemo, da bomo o tej simpatični, odprti in strastni deklici z močno osebnostjo še marsikaj slišali – pa ne samo na račun znanih staršev.image
Suzy. 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«
Deli s prijatelji