SELFI Z BOŽIČKOM

Znani uživajo v veselem decembru

Objavljeno 10. december 2017 13.05 | Posodobljeno 10. december 2017 13.06 | Piše: A. J.

Nekateri pečejo piškote, drugi objemajo Božička, tretji krasijo stanovanje.

Med najbolj navdušenimi je v letošnjih predprazničnih dneh zagotovo Nuša Lesar, ki ji je že v začetku decembra uspel prav poseben podvig, od blizu se je srečala z Božičkom, ki je v teh dneh s Finskega pripotoval v Slovenijo. »Samo najbolj pridni dobijo selfi z Božičkom,« se je pohvalila voditeljica oddaje Svet, nato pa navihano dodala, da je še dobro, da Božiček kdaj pogleda stran in ne vidi vseh neumnosti, ki jih ona ušpiči.

V veselem decembru vse od prvega dne uživata tudi Marjetka Vovk in Raay. »Zaljubljena sva v december! Odkar imava Vida in Oskarja, pa še toliko bolj!« je navdušen eden najbolj simpatičnih glasbenih parov pri nas, ki pravi, da mandarine, če jih prinese Miklavž, dišijo drugače kot navadne.

Pristno praznično vzdušje je že zajelo tudi Tanjo Žagar, ki bo letošnje praznike prvič preživela kot mamica. Pevka, ki je nove materinske dolžnosti, kot kaže, prav nič ne utrujajo, je že okrasila stanovanje in postavila smrečico. »Pri meni je že praznično! Naj dam na svojo smrečico tudi te tri?« je o tem, ali naj na drevesce obesi tri stekleničke za dojenčka, svoje spletne sledilce spraševala živahna rdečelaska.

Ni prazničnega vzdušja brez peke piškotov; Natalija Verboten ni izgubljala časa in se je peke lotila, še preden smo vstopili v praznični mesec. Svojim fantom je spekla čokoladne razpokančke, med peko pa posnela fotografijo, ob kateri so se lahko marsikomu pocedile sline. 

Deli s prijatelji