NI ŠE PRAVI ČAS

Zaroke z nekdanjim fantom Katarine Čas (še) ni

Objavljeno 10. avgust 2014 09.03 | Posodobljeno 10. avgust 2014 09.03 | Piše: A. J.

Maja Martina Merljak je razkrila, da že ima seznam poročnih glasbenih želja.

Čeprav še ni zaročena, si Maja Martina že predstavlja, kakšna bi lahko bila poročna zabava. Foto: Mediaspeed.net

Seksi igralka Maja Martina Merljak letos praznuje peto obletnico ljubezni s 36-letnim režiserjem Juretom Matjažičem, ki je pred leti nekaj časa hodil z voditeljico in igralko Katarino Čas. Ta je že nekaj let v zvezi, ne pa tudi poročena z voditeljem Ladom Bizovičarjem.

Merljakova je pred kratkim priznala, da se želi poročiti, saj so vsi iz njene širše družine srečno poročeni, ni pa omenila, da bi jo njen izbranec sploh že zasnubil. Tudi prstana, ki bi pričal o zaroki, na njenem prstancu še nismo opazili. »Ne, ne, nisva še zaročena. Za zdaj ne,« nam je v smehu potrdila še sama.

Kljub temu ima srečno zaljubljena lepotica že precej dobro predstavo o tem, kako naj bi bila videti morebitna poroka. Ker ji je, kot pravi, pomembnejša dobra zabava kot sprehod pred oltar, ji je zelo pomembno, da bo veseli dogodek pospremila dobra glasba. Na glasbeni seznam namerava poleg komadov Elvisa Presleyja uvrstiti vsaj tri narodno-zabavne pesmi in se tako izogniti morebitni zameri mame, znane prehranske strokovnjakinje Marije Merljak. Ljubljančanka je še povedala, da na njeni ohceti zagotovo ne bo šniclov in praženega krompirja, povabljenci pa da se bodo zabavali ob igranju namiznega nogometa in biljarda.

Maja Martina, ki pravi, da je, ko ljubi, najbolj podobna Meti iz Cvetja v jeseni, je sicer trenutno polno zaposlena. Poleg tega, da se pripravlja na premiero muzikala po besedilu omenjenega Tavčarjevega romana, v katerem bo nastopila skupaj z Nino Pušlar, skupaj z igralkama Zvezdano Mlakar in Tino Gorenjak, piše knjigo o ženskah. »Ne pljuvamo čez moške, razen tam, kjer si to zaslužijo,« nam je že pred časom razkrila 30-letnica.

Deli s prijatelji