BESEN

Zaročenec spregovoril: Mirelo so drogirali in posilili

Objavljeno 10. maj 2017 09.00 | Posodobljeno 11. maj 2017 09.08 | Piše: S. U.

Andreju Laharnarju je prekipelo, v ekskluzivnem pogovoru za srbski medij napoveduje tožbe.

Pred Mirelinim odhodom v šov sta obnovila razmerje. Kaj bo po njenem prihodu domov?

Andrej Laharnar, zaročen slovenske starlete Mirela Lapanović, je šokiran nad posnetki posteljnih akcij, ki jih je njegova ljuba izvajala v resničnostnem šovu Pari z Milutinom Radosavljevićem Milijem, in napoveduje tožbo. Pravi, da ga je to močno prizadelo, a obenem ni besen na Mirelo, saj je prepričan, da je bila v spolni odnos prisiljena. Po poročanju srbskih medijev namerava tožiti Milija kot tudi produkcijo šova, češ da je bila njegova zaročenka drogirana.

»Načrtujem tožbo proti Miliju zaradi posilstva moje partnerice. Prepričan sem, da je bil ta spolni akt proti njeni volji in med samim dogajanjem ni vedela, kaj se dogaja. Dan po incidentu se je pogovarjala s svojimi sostanovalci o dogajanju prejšnjega večera. Ni verjela, da se je to resnično dogajalo. Ob ogledu posnetka, je začela jokati. On je dobro vedel, kaj se dogaja, saj se je naslednji dan hvalil, da je seksal z njo. Njej ne zamerim nič, Mili jo je izkoristil. Užaljen sem, da je spala z drugim moškim, nisem pa jezen nanjo,« je za Alo povedal zaročenec atraktivne, tako so jo poimenovali tamkajšnji mediji, Slovenke.

Preberite, kaj o Andrejevih obtožbah meni slovenska starleta, ki se je prav tako udeležila šova Pari.image

»Predpostavljam, da sta oba bila pijana, ampak je mogoče, da je bila Mirela drogirana. Mili je namreč v torek okoli dveh ponoči drugemu sostanovalcu govoril, 'da je nekdo v hišo nekaj prinesel in stresel v pijačo'. To jasno nakazuje, da so ji dali neke vrste mamilo. Imam posnetek njunega seksa, ki traja od treh do sedmih zjutraj. Pokazal sem ga predstavnicam nekaterih evropskih organizacij za zaščito žensk in vse se strinjajo, da je bila drogirana,« še pravi in dodaja, da je izvedel, da se njegova zaročenka na posnetku vede kot nekdo, ki jemlje drogo GHB (droga za posilstva, op. p.). »Povem vam, skupaj sva 14 let, velikokrat sem jo videl pijano, imela sva spolne odnose, ko je bila pijana, a take je še nisem videl nikoli.«

Posnetek, na katerem je Mirela celo udarila Milija, ko je ta namigoval na spolni odnosimage. Vir: YouTube

Po besedah Laharnarja naj bi omenjena droga v krvi ostala do tri mesece, zato želi, da bi Mirelo čim prej odpeljal iz hiše na teste, da se ugotovi, ali je bila res drogirana. Če bodo ti pozitivni, bo tožil tudi produkcijo šova. Srbski mediji so obtožbe naslovili tudi na produkcijsko hišo Happy TV, odgovorno za šov, a odgovorov (še) niso dobili.

Mirela se dogodka, tako govori v šovu, ne spominja ...

Deli s prijatelji