POD JASTREBI

Voditelj Slak se je poslovil od gledalcev

Objavljeno 24. junij 2011 18.07 | Posodobljeno 24. junij 2011 18.07 | Piše: Ba. P.

Družili so se teolog Kraševec, podjetnik Pečečnik in Pahorjeva piarovca

Štirikratni doktor, teolog Jože Krašovec, za njim generalni sekretar ustavnega sodišča Erik Kerševan v pogovoru z mladenko, desno pa znani podjetnik Joc Pečečnik.
LJUBLJANA – Z minulim četrtkom so se od gledalcev poslovili Pogledi Slovenije. Nacionalkina informativna pogovorna terna se namreč čez poletje umika z ekranov, s polnimi jadri pa bo uigrana ekipa, ki jo v ožjem sestavljajo Bojan Traven (vodja projekta), Uroš Slak (voditelj), novinarki Nataša Markovič in Tina Hojnik ter urednik Vinko Vasle, spet zadihala septembra.

Prišel je tudi Janša

Že med prenosom je na prizorišče med Cankarjev dom in NLB privabilo Denisa Sarkića. Piarovec Pahorjeve stranke SD se je pripeljal na električnem skuterju in vestno poslikal goste oddaje. Po koncu pa se je ekipi pridružil tudi v lokalu, s seboj pa je pripeljal svojo izvoljenko Špelo Vovk, sicer Pahorjevo tiskovno predstavnico, in na povodcu privlekel tudi – Janšo. Ampak ne Janeza, temveč svojega prijaznega štirinožnega dalmatinca. Potem sta z drago, objeta na stopnicah, zavzeto na uho vlekla pomembne pogovore.

Deli s prijatelji