ZVEZDE PLEŠEJO

VIDEO: Ples Merljakove kot »seks na parketu«. Škoda le, da gre za kopijo

Objavljeno 24. april 2017 11.50 | Posodobljeno 24. april 2017 11.47 | Piše: S. U.

Igralka in njen soplesalec Miha sta s plesom pripovedovala zgodbo o razhajanju v partnerski zvezi.

Plesni pari so v sedmi oddaji šova Zvezde plešejo s pisano paleto zgodb razkrivali številne oblike ljubezni in večne skrivnosti medosebnih odnosov. Zagotovo sta največ pozornosti tokrat požela Maja Martina in njen soplesalec Miha, ki sta s plesom pripovedovala zgodbo o razhajanju v partnerski zvezi.

»Maja je nazaj!« je kričal Lado Bizovičar, ki je bil povsem navdušen nad dramatično točko. »Kakšen nastop! Moram priznati, da sem prijetno presenečen. Tvoje gibanje je bilo prepričljivo,« je bil zadovoljen vedno strogi Andrej Škufca, ki je pohvalil tudi njena stopala. »Maja, ti si zasijala v vsej svoji veličini, ti potrebuješ draž, nekaj več,« pa je sklenila Katarina Venturini. Andrej jima je dal oceno sedem, Katarina devet, Nika Urbas devet in Lado deset.

Tudi na spletnih omrežjih sta požela malodane same pohvalne besede. Nekdo je celo pripomnil, da je njun ples »seks na parketu«. A vendarle je nekatere zbodlo, da je bil njun ples kopija tanga, ki sta ga v lanskem šovu Dancing with Stars uprizorila pevka Jana Kramer in njen soplesalec Gleb Savchenko.

Sicer pa presodite sami ...

 

Deli s prijatelji